رئیس بیمه تامین اجتماعی خلخال عنوان کرد:
بیمه های غیر واقعی اشتغال مشاغل خانگی قطع می شود
رئیس اداره تامین اجتماعی خلخال گفت: بیمه اشتغال های غیر واقعی رصد و قطع می شود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ، سرویس قلیزاده در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان خلخال گفت: اشتغال های غیر واقعی در زمینه مشاغل خانگی از جمله فرش رصد و قطع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو,وی افزود: یک هزار و هفتصد بیمه شده فرش دستباف داریم که با همکاری صنعت معدن تجارت و میراث فرهنگی این اشتغال ها رصد شده و اکثریت که به صورت غیر واقعی بوده بیمه آنها قطع و اکنون در واقع 655 بافنده فرش و قالی در شهرستان داریم .
,وی افزود: سهمیه بیمه مشاغل در جمله قالیبافان از سال گذشته به حالت صفر رسیده و طبق دستور العمل جدید با حذف بیش از ده اشتغال غیر واقعی زمینه ثبت یک اشتغال در زمینه فرش و مشاغل فراهم می شود.
,بقیت الله بابایی رئیس اداره صنعت معدن وتجارت خلخال نیز در این جلسه گفت: برای دو هزار و پانصد نفر از بافندگان فرش کارت قالیبافی صادر شده که این افراد آموزش های لازم در خصوص بافت فرش در قالب دوره های آموزشی و آزمون فنی و حرفه ای و مهارت کسب کرده اند.
,بابایی اصلی ترین مشکل قالیبافان شهرستان خلخال را مشکل بازاریابی عنوان و بر لزوم ارائه راهکاری از سوی کارگروه اقتصاد مقاومتی برای فراهم آوری زمینه فروش مناسب برا زحمت کشان حوزه قالیبافی را خواستار شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه