مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر خبر داد:
حضور 11 پزشک متخصص جدید در شهرستان کاشمر
با حضور 11 پزشک متخصص جدید در کاشمر، بسیاری از بیماران این شهرستان دیگر لازم نیست برای طی مراحل درمان، به سایر شهرستان ها مراجعه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر، دکتر محمد جواد یزدانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر از حضور 11 متخصص جدید در شهرستان کاشمر خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,,
دکتر یزدانی گفت: با پیگیری های صورت گرفته توسط مسئولان شهرستان و تلاش های مجدانه معاونت درمان و واحد امور متخصصین دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یازده متخصص در رشته های مختلف در شهرستان کاشمر آغاز به کار کردند.
,,
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر افزود: این متخصصین در رشته های جراحی مغز و اعصاب، چشم، قلب، داخلی، پوست، اطفال، ارولوژی(بیماری های کلیه و مجاری ادراری)، گوش و حلق و بینی(ENT)، زنان و زایمان، عفونی و ارتوپدی در شهرستان کاشمر حضور یافته و شروع به کار کرده اند.
,,
دکتر یزدانی خاطر نشان کرد: این متخصصان بر اساس برنامه کاری در رشته های جراحی مغز واعصاب، چشم، ارتوپدی، زنان و زایمان، ارولوژی، گوش و حلق و بینی و اطفال در درمانگاه تخصصی فاطمه الزهرا (س) و در رشته های تخصصی عفونی، داخلی، قلب و پوست در درمانگاه تخصصی عصمتیه کاشمر به ارائه خدمات تشخیصی خواهند پرداخت.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه