یادداشت؛
آقای روحانی!جوجه ها را آخر پاییز می شمارند
امروز آقایون مدعی می گویند که بسته های عملیاتی آماده کرده ایم برای نقض برجام ونمی دانیم دیگر می خواهند کدام کارشان را توجیه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،این روزها با تصویب قانون تمدید 10 ساله تحریم ها، دیگر خبری از خنده های ملیح جناب ظریف الممالک نیست، دیگر قسم های جناب عباسی و عراقچی به گوش کسی نمیرسد، دیگر دلواپسان و کاسبان برجامی وجود ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب,شاید هم دارند با فشار های ایمیلی کدخدا را وادار به امضا نکردن لایحه تحریم ها و مقابله با سنا وادار می کنند.؟!
,شاید اگر حضرت آقا نمی فرمودند که تصویب این قانون نقض آشکار برجام است و ایشان از خودشان هزینه نمی کردند هیچکس تا به امروز هم نمی فهمید که برجام نقض شده است.
,بهانه دیگری می آوردند و میگفتند با برجام که قرار نبود تحریم های انرژی برداشته شود! ولی هرچه که به فرجام برجام نزدیک تر می شویم یاد یک جمله می افتم که در معنای برجام گفتند: «برجام یعنی، برادر روحانی جوجه ها را آخر پاییز می شمارند» که معنای درخوری بود چرا که با فرجام دولت روحانی در دور اول به امتیازاتی که تیم نیویورکی ها به کدخدا دادند بیشتر آشنا می شویم.
, ،,آیا زمان آن نرسیده که جناب لاریجانی و هم طیفانش که در 20 دقیقه چنین برنامه ای را تصویب کردند بیایند و پاسخ دهند؟چه کسی پاسخگوی اشک های آقای زارعی نماینده تهران در مجلس قبل، برای تصویب برجام است؟ اصلا کارگروه نظارت بر برجام چه شد و کجاست؟
,آیا آقایان نمی خواهند از خواب غفلت بیدار شوند و پاسخ دهند؟ چه کسی پاسخگوی خون شهدای هسته ای خواهد بود؟
,من و شما هم مسئولیم در برابر خون شهیدان، خمینی کبیر چه خوب گفت: که آمریکا ام الفساد عالم است و حضرت آیت الله خامنه ایرهبر فرزانه انقلاب چه زیبا فرمودند که من به مذاکرات خوش بین نیستم.
,اما امروز آقایان مدعی می گویند که بسته های عملیاتی آماده کرده ایم برای نقض برجام، می دانم دیگر می خواهند کدام کارشان را توجیه کنند.
,ای مردم به خود بیایید که چه بهایی به واژه برجام پرداخته ایم و چه آینده مبهمی از فرجام برجام در انتظار ماست .
,ولی باز هم تکرار می کنیم که هرچه آقا بگویند همان صراط مستقیم و مسیر اصلی انقلاب اسلامی خواهد بود، حال اندکی تدبرلازم است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه