همزمان با اعتراض کارگران معدن به تاخیر در پر داخت ها ؛
معوقاتی از جنس بهانه های ذوب آهنی /حسابمان مصدود است
در حالی که حساب های بانکی ذوب آهن دچار مشکل شده اند ، کارگران شیفت صبح معدن هشونی کوهبنان که نزدیک به سه ماه است ،حقوق معوق دارند صبح امروز دست به اعتراض زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کارگران کرمان کارگران شیفت صبح معدن هشونی کوهبنان که نزدیک به سه ماه است که حقوق معوق دارند، صبح امروز دست به اعتراض زدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارگران کرمان, کارگران کرمان, کارگران کرمان,کارگران معدن هشونی که با سه ماه حقوق معوق امرار معاش می کنند بعد از گذشت سه ماه کاسه صبرشان لبریز شد و دست از کار و تولید کشیدند .
,یکی از کارگران طی تماسی تلفنی به خبرنگار ما، گفت: این معدن 700 کارگر دارد که نزدیک به سه ماه حقوق معوق دارند اما به نظر می آید کسانی که پشت میزهایشان نشسته اند و وعده های واهی می دهند از این اوضاع چندان هم ناراضی نیستند ما کارگران با جان خودمان بازی می کنیم اما برای کسی ذره ای هم ارزش نداریم .
,وی ا فزود : کارگران معدن دچار مشکلات عدیده ای از جسمانی تا معیشتی هستند که تا کنون بعد از 50 سال ریشه معدن کاری در کشور هنوز برای آن تدابیر لازم اندیشیده نشده است و هر چند ماه یکبار باید با اعتصاب و دست از کار کشیدن حقوق معوق خود را از مسئولین به زور بستانیم .
,جعفری معاون بهره برداری شرکت ذغال سنگ کرمان ضمن تایید این رخداد به کارگران کرمان گفت : شرکت ذوب آهن اصفهان که ما با وی مطالبات خود را وصول می کنیم و تنها خریدار ذغال سنگ شرکت ذغال سنگ کرمان است دچار مشکلات بانکی در این مجموعه شده است لذا باعث تاخیر در پرداخت های ما شده است .
, کارگران کرمان, کارگران کرمان, کارگران کرمان,وی ادامه داد : بانک حساب های شرکت ذوب آهن اصفهان را مصدود ساخته که سبب شده است مطالبات ما از طریق بانک را دچار مشکل بسازد لذا تمام مدیران مجموعه "ذوب آهن اصفهان" در تلاش برای رفع این مشکل هستند که امیدواریم این امر به زودی مرتفع گردد.
,جعفری در خاتمه اذعان کرد : در واقع شرکت ذغال سنگ در پرداخت حقوق همیشه دو ماه عقب است و این رخداد از 30 سال پیش تا کنون وجود داشته است لذا با این اوصاف از نظر بازده زمانی تنها کارگران یک ماه از پرداخت هایشان معوق دارند .
,حال با این اوصاف به نظر می رسد کار معدن کاری و استخراج ذغال سنگ آن هم در کرمان که با بدترین و سخت ترین شرایط و در تند ترین شیب زمین شکل می گیرد باید همچنان با نا امید ساختن کارگران و عدم ایجاد روحیه بین آنها پیش برود و گویی قرار نیست راهی برای برون رفت از این موضوع برای کارگران ذغال سنگ کرمان ایجاد گردد .
,امیدواریم روزی برسد که کارگران را در رفاهی ببینم که در خور شأنشان باشد .
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه