خدمت رسانی به مردم مناطق محروم در منطقه بختگان
تیم پزشکی مرکز بهداشت و درمان آباده طشک در یک برنامه یک روزه درمان رایگان عشایر بختگان را انجام دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛ تیم پزشکی مرکز بهداشت و درمان آباده طشک در یک برنامه یک روزه به منطقه محروم بختگان اعزام و به صورت رایگان به خدمات رسانی به عشایر این منطقه پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز,سیروس محمد جانی رئیس شبکه بهداشت ودرمان آباده طشک اظهار داشت: تیم پزشکی مرکز بهداشت و درمان آباده طشک، با هدف خدمت رسانی به مردم مناطق محروم در منطقه بختگان حضور یافتند.
,
وی ادامه داد: این تیم درمانی شامل پزشک، روانشناس، دندانپزشک، ماما و بهورز به منطقه محروم بختگان اعزام و به صورت رایگان به خدمات رسانی به عشایر این منطقه پرداختند.
,
محمد جانی در پایان گفت: در این برنامه یک روزه بیش از 50 بیمار معاینه شدند که چهار بیمار مبتلا به پرفشاری خون، شش بیمار مبتلا به اختلالات اعصاب و روان شناسایی شده و کار خدمت رسانی به پنج بیمار پرخطر در زمینه های مختلف، یک مادر باردار و 17مورد آسیب و پوسیدگی دندان نیز انجام شد.
]
ارسال دیدگاه