آصفری از روستاهای شهرستان خنداب بازدید نمود

آصفری از روستاهای شهرستان خنداب بازدید نمود
نماینده مردم شهرستانهای اراک،خنداب،کمیجان صبح امروز وارد شهرستان خنداب شد و از چند روستا بازدید کرد و با مردم این روستا ها دیدار نمود و با مشکلات و معضلات آنها آشنا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نسیم خنداب، مهندس محمد حسن آصفری نماینده مردم شهرستانهای اراک،خنداب،کمیجان صبح امروز وارد شهرستان خنداب شد و از روستا های آقداش،استوه،قشلاق زیبا،کله بید و داین بازدید کرد و با مردم این روستا ها دیدار نمود و با مشکلات و معضلات روستاها آشنا شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نسیم خنداب,

 

,

نماینده مردم شهرستانهای اراک،خنداب،کمیجان در بازدید از روستای استوه قول مساعد برای زیرسازی ،آسفالت و مهیا ساختن روشنایی مسیر امام زاده حضرت آمنه خاتون(س)را داد و گفت در اسرع وقت پیگیر هستیم تا با اداره راه و شهرسازی هماهنگی داشته باشیم تا کار انجام شود و مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال برای این عملیات عمرانی اختصاص یافت.

,

 

,

آصفری در این روستا گفت: تا یک ماه و نیم آینده مشکل استقرار پزشک دائمی نیز حل خواهد شد و براساس اعتباری که به دولت اعلام گردیده ایم، قرار است تا یک ماه ونیم ماه آینده چند پزشک به روستاهایی نظیر استوه و آقداش و... اختصاص دهند.

,

 

,

وی در ادامه هدف بازدید از این روستاها را حل معضلات و مشکلات روستاییان دانست و گفت در سفر امروز مصوباتی تصویب شد تا برخی از مشکلات روستاییان رفع گردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه