رئیس پلیس شهرستان دامغان:

قاتل نامرئی ،جان مرد دامغانی را گرفت

قاتل نامرئی ،جان مرد دامغانی را گرفت
فرمانده انتظامی شهرستان دامغان : مرد 51 ساله دامغانی قربانی سرما و گاز مونواکسیدکربن برخواسته از آتش شعله ور شد و جان خود را از دست داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛سرهنگ علی اکبر میری رئیس پلیس شهرستان دامغان با اعلام خبر فوق به خبرنگار تیتریک اظهار داشت : برابر اعلام معاونت عملیات فرماندهی انتظامی استان ساعت 17 دقیقه بامداد چهاردهم آذر ماه حادثه ­ای مشکوک به مرکز فوریت های پلیسی 110شهرستان دامغان اعلام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان,

 میری افزود : برابر گزارش دریافتی ماموران انتظامی خود را به محل وقوع حادثه در پارک ملت دامغان رساندند.

,

فرمانده انتظامی شهرستان دامغان تصریح کرد : مردی 51 ساله که برای فرار از سرما ،چادی مسافرتی برپاکرده و حلب 17 کیلویی حاوی آتش را داخل آن برده بود، به علت نشت گاز مونواکسید کربن دچار خفگی شده و جان خود را از دست داد.

,

سرهنگ میری گفت : با حضور پزشکی قانونی، بازپرس و پلیس آگاهی صحنه حادثه مورد بررسی قرار گرفت و جسد به سردخانه منتقل شد.

,

وی در خاتمه یادآور شد : مونواکسیدکربن گاز بدون بو و بدون رنگ است که به دلیل فرعی سوختن نامناسب بخاری‌ها و استفاده از ذغال و پیک نیک در محیز های بسته به وجود می‌آید و سال‌هاست که بی‌توجهی به این مقوله در کشور بسیاری از خانواده‌ها را به کام مرگ کشانده است که حاصل بی‌توجهی به نکات ایمنی است.
انتهای پیام /

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه