سرانجام نا معلوم بلوک گازی مراوه تپه در دولت تدبیر و امید

سرانجام نا معلوم بلوک گازی مراوه تپه در دولت تدبیر و امید
موضوع بلوک گازی کشف شده در شهرستان مرزی مراوه تپه در هاله ای از ابهام باقی مانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، از سال‌های گذشته هم توسعه فعالیت‌های اکتشاف نفت و گاز در تمامی حوزه‌های رسوبی ایران در دستور کار قرار داشته است. تا آنجا که در سال‌های 1385 و 86 مقدمات و مناقصه ۱۷ بلوک اکتشاف و توسعه هیدروکربوری کشور برگزار شد.
 
از این تعداد بلوک‌های " ایلام، دانان، فسا، بندرعباس، قوچان، مغان یک و دو، کلات،‌ راز، مراوه تپه و نفت شهر " در خشکی و پنج بلوک " الوند، دیر، لاله، فردوسی و تابان" در خلیج فارس قرار دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,
,
, مراوه تپه,

خبر رسمی وجود گاز در بلوک مراوه تپه موجب خوشحالی مردم مراوه تپه و حتی استان گلستان شد.

,

آمدن گروه اکتشاف و جزب برخی از شهروندان منطقه به عنوان نیروی کار در شرکت حفاری، آن قدر خوشحال کننده بود که خیلی از مردم از شهرها و روستاهای اطراف هم برای کار به مراوه تپه می آمدند.

,

فعالیت گروه حفاری و خبرهای خوشحال کننده آن به قدری در منطقه زیاد بود که حتی مردم به مراوه تپه، نام عسلویه دوم گذاشته بودند.

,

اما این خوشحالی با رفتن گروه اکتشاف به پایان رسید و بعد از آن هم اگر چه استاندار گلستان و برخی از مسئولین کشوری در چند خبر مختلف در بازه های زمانی مختلف سخنانی در خصوص این پروژه و پروژه ی صوفیکم گفتند ولی مردم تا الان که پایان دولت یازدهم نزدیک است، خبر خاصی در خصوص راه افتادن عملیات ساخت در این بلوک گازی نیده اند.

,

امیدواریم مسئولین امر به فکر مناطق محروم همچون مراوه تپه باشند و با راه اندازی پروژه های اقتصادی در مناطق مرزی، امید و خوشحالی را در مردم منطقه روزافزون تر نمایند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه