واکنش بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور به نقض برجام؛
منتظر پاسخ دندان شکن وزارت خارجه به نقض برجام هستیم
در بخشی از این بیانیه آمده است ما دانشجویان انقلابی اعلام میداریم که منتظر پاسخی سخت و دندان شکن از سوی هیئت دولت و وزارت خارجه به استکبار جهانی بالاخص آمریکا هستیم .در صورتی که اقدامات بجایی انجام نشود آقایان خود مسئول پاسخگویی به خون شهدای میهنمان بخصوص شهدای هسته ای هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل برهان؛ بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه با صدور بیانیه ای نسبت به نقض برجام توسط آمریکا بیانیه ای صادر کرد، متن این بیانیه به شرح زیر است:
((به مذاکره با آمریکا خوش بین نیستم)): امام خامنه ای مدظله العالی
در روز های اخیر در میان خوش بینی دولت محترم به آمریکا و مذاکرات هسته ای،طرح تمدید قانون تحریم ایران (داماتو) در کنگره و سنای آمریکا با اکثریت آرا تصویب شد. این طرح تنها یک مرحله تا تبدیل شدن به قانون فاصله دارد.
تمدید تحریم ها به تعبیر دست اندرکاران اصلی مذاکرات نقض برجام است و به دلیل وحدت نظر سناتورهای آمریکایی، اوباما راهی جز امضا ندارد؛ در این راستا تحرک جریان های ناسالم سیاسی در فریفتن افکار عمومی مبنی بر طرفداری از اقدام سنا و بی اثر دانستن این اقدام با برجام ادعایی مضحک است چرا که براساس متن برجام کلیه تحریم های آمریکایی مرتبط با برجام بایستی لغو میشد و قانون داماتو صراحتا طی بندهایی اشاره به تحریم های مرتبط با صنعت هسته ای ایران دارد. این فرافکنی ها آب در هاون کوبیدن است وچهره ی واقعی استکبار بیش از پیش برای ملت ایران آشکار شده است.
این اولین و بلاشک آخرین باری هم نیست که شروط تعیین شده از نظام جمهوری اسلامی نادیده گرفته و عملا نقض میشود. تصویب قانون ویزا در آمریکا، برداشت ۲ میلیارد دلار از داراییهای ایران در آمریکا و عدم لغو موثر تحریمها در حوزه بانکی و مالی که در گزارش مجلس شورای اسلامی از اجرای برجام منعکس شده است،نمونههایی چند از نقض شروط ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و قانون مصوب مجلس است. نقض شروط و مصوباتی که متاسفانه با سکوت هیئت نظارت بر برجام مواجه شده، و موجب جسور شدن طرف آمریکایی، در نقض بیشتر تعهداتش را فراهم آورده است. نقض عهدهای طرف آمریکایی و عدم واکنش متناسب دولت جمهوری اسلامی ایران، این سوال را در اذهان عمومی و بالاخص دانشجویان ایجاد کرده که مماشات بیش از حد هیئت نظارت بر برجام با اقدامات مخرب دولت آمریکا تا کجا ادامه خواهد داشت؟ و اعضای آن هیئت چه زمانی قرار است به وظایف قانونی خود عمل کنند؟
ما دانشجویان انقلابی دانشگاه پیام نور اعلام میداریم که منتظر پاسخی سخت و دندان شکن از سوی هیئت دولت و وزارت خارجه به استکبار جهانی بالاخص آمریکا هستیم .در صورتی که اقدامات بجایی انجام نشود آقایان خود مسئول پاسخگویی به خون شهدای میهنمان بخصوص شهدای هسته ای هستند.
والسلام علی من اتبع الهدی...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه