ابراهیم متقی:

دولت موظف است برنامه هسته‌ای را سریعا توسعه دهد/ مجلس آماده اقدام متقابل علیه آمریکا است

دولت موظف است برنامه هسته‌ای را سریعا توسعه دهد/ مجلس آماده اقدام متقابل علیه آمریکا است
کارشناس مسائل سیاسی گفت: مجلس شورای اسلامی نیز با صدور بیانیه‌ای که قرائت شد و به امضای نمایندگان مجلس رسید آمادگی خود را در برابر اقدام متقابل پیدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم متقی، استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با «صبح توس»، اظهار داشت: آقای روحانی در مجلس تاکید کرد عملی شدن تصمیم مجلس سنا در خصوص تمدید تحریم‌ها نقض برجام است و باید پاسخ لازم و کافی را بدهیم و مجلس شورای اسلامی نیز با صدور بیانیه‌ای که قرائت شد و به امضای نمایندگان مجلس رسید آمادگی خود را در برابر اقدام متقابل پیدا کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

 

,

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد بر اساس قانون متقابل در اجرای برجام که به تصویب مجلس نهم رسید دولت برای اقدام در برابر این کاری که امریکا کرد و نقض عهدی که صورت گرفت دستش باز است و طبق این قانون نیز دولت موظف است در صورت عدم پایبندی و بازگرداندن تحریم‌ها و یا وضع تحریم جدیدی اقدام متقابل انجام دهد و همکاری با آژانس و کشورهای ۵+۱ را متوقف و سریعا برنامه صلح آمیز هسته‌ای را توسعه دهد.

,

 

,

متقی ادامه داد: فعالیت در مجتمع آب سنگین اراک یقینا باید سرعت داده شود تا بتوانیم با توجه به نقض عهد امریکا در برجام به جایگاه قبلی خود بازگردیم.

,

 

,

این کارشناس سیاسی در بخش دیگر سخنان خود ابراز داشت: پیش‌بینی آقای ظریف در خصوص برجام این بود که با لابی‌های خود در امریکا میان متحدان انشقاق ایجاد کند ولی لابی‌ها نتوانستند این کار را انجام دهند و بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در این خصوص اتحاد بوجود آمد.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: اوباما هم نمی‌تواند نسبت به وتوی این مساله اقدامی کند چرا که اولا زمان کوتاهی تا پایان ریاست جمهوری او نمانده و ثانیه دو سوم نمایندگان مجلس به تمدید تحریم‌ها علیه ایران رای دادند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه