استاد دانشگاه های میناب گفت:
دانشجو باید با نگاه راهبردی تبیین گر عرصه اقتصاد مقاومتی باشد
استاد دانشگاه های میناب گفت: دانشجو باید با نگاه راهبردی تبیین گر عرصه اقتصاد مقاومتی باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر مهدی حسینی استاد دانشگاه های شهرستان میناب در گفتگو با میناب جنوب ضمن تبریک روز دانشجو ،نگاه راهبردی به مسائل روز را یکی از شاخصه های مهم برای دانشجویان برشمرد و گفت: نگاه راهبردی سبب می شود تا دانشجو در مسائل فکری و اصلی انقلاب اسلامی ورود جدی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امیر مهدی حسینی استاد دانشگاه های شهرستان میناب در گفتگو با میناب جنوب ضمن تبریک روز دانشجو ،نگاه راهبردی به مسائل روز را یکی از شاخصه های مهم برای دانشجویان برشمرد و گفت: نگاه راهبردی سبب می شود تا دانشجو در مسائل فکری و اصلی انقلاب اسلامی ورود جدی داشته باشد., میناب جنوب ,وی با بیان اینکه بعد تربیتی به عنوان مهمترین اهداف اردوهای جهادی برای دانشجویان می تواند نقش موثری ایفا کند افزود: اردوهای جهادی بستر مناسبی برای تربیت دانشجویان تراز انقلاب اسلامی است و می تواند در زمانی که جوانان تحت حمله هجمه های فرهنگی دشمنان هستند بعنوان یک منبع راهبردی عمل کند.
, وی با بیان اینکه بعد تربیتی به عنوان مهمترین اهداف اردوهای جهادی برای دانشجویان می تواند نقش موثری ایفا کند افزود: اردوهای جهادی بستر مناسبی برای تربیت دانشجویان تراز انقلاب اسلامی است و می تواند در زمانی که جوانان تحت حمله هجمه های فرهنگی دشمنان هستند بعنوان یک منبع راهبردی عمل کند.,استاد دانشگاه های میناب اظهار داشت: دانشجو باید به گونه ای تربیت شود که دارای روحیه پرسشگری و مطالبه گری از مسئولان در زمینه کمبودها و محدودیت ها متناسب با منطقه جغرافیایی و بازوی قوی برای پیشبرد اهداف سپاه، بسیج و نظام در زمینه محرومیت زدایی و تبلیغ و تبیین آرمان های انقلاب اسلامی در مناطق محروم باشند.
, استاد دانشگاه های میناب اظهار داشت: دانشجو باید به گونه ای تربیت شود که دارای روحیه پرسشگری و مطالبه گری از مسئولان در زمینه کمبودها و محدودیت ها متناسب با منطقه جغرافیایی و بازوی قوی برای پیشبرد اهداف سپاه، بسیج و نظام در زمینه محرومیت زدایی و تبلیغ و تبیین آرمان های انقلاب اسلامی در مناطق محروم باشند.,معاون پرورشی آموزش و پرورش میناب، مطالعات علمی و تلاش در راستای تولید محصولات فناورانه، ارائه راهکار برای تحقق اقتصاد مقاومتی در عرصه های مختلف و ترویج فرهنگ حمایت و استفاده از تولید داخلی در میان نخبگان، اساتید، دانشجویان و جامعه را یکی از مسائل ضروری برای دانشجویان عنوان کرد.
, معاون پرورشی آموزش و پرورش میناب، مطالعات علمی و تلاش در راستای تولید محصولات فناورانه، ارائه راهکار برای تحقق اقتصاد مقاومتی در عرصه های مختلف و ترویج فرهنگ حمایت و استفاده از تولید داخلی در میان نخبگان، اساتید، دانشجویان و جامعه را یکی از مسائل ضروری برای دانشجویان عنوان کرد.,مهدی حسینی تصریح کرد: دانشجو باید استکبارستیز، عدالت طلب، آزادیخواه و آزاداندیش باشد و روحیه انقلابی و جهادی در وجودش موج بزند و بعنوان تبیین گر عرصه های اقتصاد مقاومتی در جامعه فعالیت کند.
, مهدی حسینی تصریح کرد: دانشجو باید استکبارستیز، عدالت طلب، آزادیخواه و آزاداندیش باشد و روحیه انقلابی و جهادی در وجودش موج بزند و بعنوان تبیین گر عرصه های اقتصاد مقاومتی در جامعه فعالیت کند.,, ,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه