وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

ماهواره ملی "سنجش از راه دور" تا 2 سال آینده وارد مدار می شود

ماهواره ملی "سنجش از راه دور" تا 2 سال آینده  وارد مدار می شود
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع کارکنان مرکز فضایی ماهدشت از بومی سازی ماهواره "سنجش از راه دور" خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «طنین شهر»، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری کشور روز سه شنبه (16 آذر)، در جمع کارکنان مرکز فضایی ماهدشت گفت: فعالیت های مربوط به حوزه ماهواره های مخابراتی و سنجش از دور از آنجا که به توسعه کشور مربوط است بسیار اهمیت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از «, طنین شهر, »، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری کشور روز سه شنبه (16 آذر)، در جمع کارکنان مرکز فضایی ماهدشت گفت: فعالیت های مربوط به حوزه ماهواره های مخابراتی و سنجش از دور از آنجا که به توسعه کشور مربوط است بسیار اهمیت دارد.,

وی افزود: در گذشته مسیر طراحی شده برای این امر با سیاست های جاه طلبانه همراه بود و جای مسائل علمی با مسائل تبلیغاتی جابجا شده بود.

,

واعظی با اشاره به اینکه رئیس جمهور حمایت ویژه ای از بخش فناوری فضایی داشته اند اظهار داشت: دولت یازدهم طی 8 سال گذشته تمام تلاشش را برای آواربرداری از مسیر توسعه داشته و در حال حاضر ما در حوزه  تامین بودجه و نیروی انسانی بخش فضایی  کشورهیچ گونه محدودیتی نداریم.

,

این مسئول در ادامه دریافت داده های صحیح ماهواره ای را یکی از عوامل تسریع در توسعه کشورها دانست و گفت: اطلاعات ماهواره ای در 16 بخش مختلف استفاده می شود که مستقیما با محیط زیست، هواشناسی، اطلاعات منابع آبی، جنگل ها و مراتع مربوط است.

,

واعظی بومی کردن فناوری فضایی را یکی از اهداف وزارتخانه خود معرفی کرد و افزود: با برنامه ریزی های انجام شده تا 2 سال آینده ماهواره سنجش از دور ملی و ظرف 10 سال آینده ماهواره مخابراتی ملی را در چرخه مدار خواهیم داشت.

,

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: پس از قرارگرفتن دوباره سازمان فضایی در زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استراتژی کشور برای دستیابی به توسعه در زمینه فناوری فضایی، توامان ساختن تحقیقات و آموزش بوده است و بحمدالله تاکنون شاهد نتیجه بخش بودن این راهکار  و سرعت پیشرفت پروژه ها در عرصه فناوری فضایی بودیم.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه