مدیر عامل سازمان حمل ونقل همگانی شهر فردوس خبرداد
حذف خیابان سعدی از خطوط حمل ونقل عمومی شهر فردوس
خیابان سعدی از سرویس دهی ناوگان اتوبوس و مینی بوس شهر فردوس حذف می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر عامل سازمان حمل ونقل همگانی شهر فردوس در گفتگو با فردوس برین عنوان کرد: با توجه به درخواست ساکنین فاز 2 و3 مسکن مهر مبنی بر تردد اتوبوس و مینی بوس در مسیربررسی صورت پذیرفته و با موافقت شهردار محترم خیابان سعدی از خط سرویس حذف و مسیر مذکور به بلوار شهید خورشیدی منتقل خواهد شد.
بیکی زاده در ادامه گفت: احداث گذرگاه عابر پیاده درآیلند بلوار، خط کشی ونصب تابلوعابر، نصب سایبان ایستگاه اتوبوس وحذف علائم و سایبان های خیابان سعدی از جمله اقدامات مورد نیاز در این خیابان است که پس از اتمام ، طرح اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به احداث ونوسازی سایبانهای ایستگاه سطح شهر گفت: از ابتدای سال 92 تعداد 8 سایبان جدید ایستگاه با اعتبار 80 میلیون تومان و 3 سایبان دیگر در بلوارهای شهید بهشتی، شهید فهمیده و شهید خورشیدی با اعتباری بالغ بر 33 میلیون تومان در حال احداث است.
مدیر عامل سازمان حمل ونقل همگانی شهر فردوس اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدواریم با سرویس دهی ناوگان اتوبوس و مینی بوس در مسیر بلوار خورشیدی و خیابان کوثر مشکل رفت آمد ساکنین منطقه به مرکز شهر رفع گردد.
مهدی بیکی زاده در ادامه افزود: در فردوس 51 جایگاه ایستگاه وسایل حمل ونقل عمومی وجود دارد که به صورت تدریجی و با ابلاغ اعتبار در سالیان آینده سایه بان مناسب احداث خواهد شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه