جزییات سفر وزیر ورزش به استان بوشهر
مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان به منظور افتتاح و کلنگزنی چند طرح و پروژه ورزشی استان بوشهر روز ۱۸ آذرماه وارد استان خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"خارگ خبر"؛ مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان به منظور افتتاح و کلنگزنی چند طرح و پروژه ورزشی استان بوشهر روز ۱۸ آذرماه وارد استان خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خارگ خبر"؛ ,بر اساس این گزارش ساعت 7:30 صبح از وزیر ورزش و جوانان در فرودگاه عسلویه استقبال می شود و در ساعت 8:30 در گلزار شهدای کنگان حضور پیدا خواهد کرد.
,به گزارش خارگ خبر، بزرگترین مجموعه ورزشی جنوب کشور با ۳۲ هزار متر مربع مساحت ساعت 9 صبح با حضور وزیر ورزش و جوانان در شهرستان کنگان به بهرهبرداری خواهد رسید.
, خارگ خبر,سلطانی فر بعد از افتتاح مجموعه ورزشی کنگان ساعت 10 برای اختتامیه جشنواره همگانی امید روستایی با حضور 500 ورزشکار در لمبدان دیر حضور پیدا می کند و بعد از آن به منظور بازدید از پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری بوشهر ساعت 14 به بوشهر می آید.
,در سفر وزیر ورزش و جوانان به استان بوشهر سلطانیفر با سازمان های مردم نهاد حوزه جوانان در ساعت 14 و با روسای هیات های ورزشی استان بوشهر در ساعت 16 نشست خواهند داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه