عکس نوشته/ مایه شرمساری

عکس نوشته/ مایه شرمساری
دولت می‌گفت"سانتریفیوژ باید بچرخد، چرخ اقتصاد و زندگی مردم هم باید بچرخد". اکنون اما اوضاع معیشتی مردم بدتر شده و حتی گزارش‌های رسمی دولتی نیز نمی‌تواند سرپوش بر گرانی‌ها بگذارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز دولت می‌گفت"سانتریفیوژ باید بچرخد، چرخ اقتصاد و زندگی مردم هم باید بچرخد". اکنون اما اوضاع معیشتی مردم بدتر شده و حتی گزارش‌های رسمی دولتی نیز نمی‌تواند سرپوش بر گرانی‌ها بگذارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ,

حال روزها است که مردم علیرغم اینکه خبرهای کاهش تورم را از دولت می‌شنوند، همیشه این سوال در ذهنشان پیش می‌آید که چرا پایین رفتن تورم را در زندگی روزمره خود احساس نمی‌کنند و چرا خبری از رونق کسب و کارشان نیست و چرا حتی اکنون که سانتریفیوژها تعطیل شده‌اند، آنها به جای اینکه سر کارشان باشند، خانه نشین شده و به سیل بیکاران پیوسته‌اند.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه