فرمانده انتظامی تایباد خبرداد؛
کشف 500 میلیون ریال کالای قاچاق در تایباد
فرمانده انتظامی شهرستان تایباد گفت: در طرح مبارزه با کالای قاچاق که امروز در تایباد اجراشد، نزدیک به 500 میلیون ریال کالای قاچاق کشف و 23 متهم بازداشت شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن ناگهانی، فرمانده انتظامی شهرستان تایباد ظهر امروز در گفتگو با تایبادخبر گفت: در اجرای طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان تایباد مقرر شده است که هر ماه این طرحها را با قوت و قدرت در شهرستان تایباد اجرا شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر ,,
وی با بیان اینکه طرحهای ارتقای امنیت اجتماعی تمامی جرایم موجود در شهر چه انتظامی و چه راهوری را شامل می شود، افزود: برهمین اساس امروز طرحی را ما با محوریت رییس پلیس آگاهی شهرستان اجرا کردیم که در این طرح مقادیر زیادی کالای قاچاق از نوع البسه، کیف و کفش دارو و ... کشف شده است.
,,
سرهنگ ناگهانی ادامه داد: این کالاها به دو روش کوله باری و خودرویی به شهرستان وارد می شود و در شهرستان صاحبان اصلی این کالاها را تحویل می گیرند که ما بیشتر هدفمان همین صاحبان اصلی است و به سراغ آنها می رویم تا باندهای کالای قاچاقی که در شهرستان قصد فعالیت دارند را منهدم کنیم.
,,
وی به جزئیات این طرح اشاره کرد و گفت: بمنظور برخورد قاطع و سریع با عوامل قاچاق کالا، طرحهای عملیاتی از قبل تهیه و تدوین شد و پرسنل در این باره توجیه لازم شدند و برآوردهای اطلاعاتی لازم هم انجام و محل های دپو شناسایی شد. تا اینکه امروز از محورهای مواصلاتی گمرک دوغارون و روستاهای حاجی آباد، قومی و دوغارون مقدار قابل توجهی کالا به ارزش تقریبی 500 میلیون ریال کشف و در این راستا 23 متهم نیز دستگیر شدند.
,,
فرمانده انتظامی شهرستان تایباد هدف طرح برخورد و مبارزه با کالاهای قاچاق را شکوفایی اقتصاد مملکت و حذف مشاغل کاذب مانند خرید و فروش کالاهای قاچاق عنوان کرد.
,,
با افرادی که با موتور سیکلت با سرعت مطمئنه حرکت کنند، برای امرار معاش خانواده از موتورسیکلت استفاده می کنند و یا افراد سالخورده مماشات می کنیم
, با افرادی که با موتور سیکلت با سرعت مطمئنه حرکت کنند، برای امرار معاش خانواده از موتورسیکلت استفاده می کنند و یا افراد سالخورده مماشات می کنیم ,وی همچنین عنوان کرد: در طرح ارتقای امنیت اجتماعی شهرستان تایباد در بحث راهور با کسانیکه با موتور سیکلت با سرعت مطمئنه حرکت کنند و افرادی که برای امرار معاش خانواده از موتورسیکلت استفاده می کنند و یا افراد سالخورده مماشات می کنیم اما با موتورسواران هنجارشکن مانند افرادی که تک چرخ می زنند، در پیاده روها حرکت می کنند و ... به شدت برخورد می کنیم.
,,
سرهنگ ناگهانی تصریح کرد: برای ایجاد یک شهر منضبط، شهرداری، سازمانهای خدماتی مانند ادارات آب و برق و گاز و نهادهای دیگر باید با نیروی انتظامی همکاری کنند.
,,
وی همچنین در پایان به مزاحمین دانش آموزان مدارس سطح شهر هشدارداد: نیروی انتظامی هم تیمهای ویژه و هم تیمهای مشخص با لباس انتظامی در جلوی مدارس سازماندهی کرده است تا کسی مزاحم دانش آموزان نشود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه