logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار خراسان رضوی:

«بدعهدی آمریکا» در «نقض برجام» ماهیّت استکباری این کشور را برای دنیا روشن تر ساخت

«بدعهدی آمریکا» در «نقض برجام» ماهیّت استکباری این کشور را برای دنیا روشن تر ساخت
استاندار خراسان رضوی نقض برجام توسط آمریکائی ها را فرصتی مناسب برای افشای مجدد چهره استکباری سیاستمداران این کشور دانست و افزود: بدعهدی امریکا در معاهده بین المللی برجام ماهیت استکباری این کشور را حتی برای سیاستمداران اروپائی مبرهن و روشن تر ساخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی پیش از ظهر امروز در حاشیه بهره برداری از چند پروژه در تربت حیدریه در گفت و گو با تابان تربت، اظهار داشت: در شرایطی که دولتمردان آمریکا در یک عملیات روانی پروسه  ایران هراسی را در دنیا به راه انداخته بودند دولت جمهوری اسلامی ایران در سایه تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری، در مذاکرات هسته ای با سایر کشورهای دنیا با دفاع از حقانیت ملت ایران از پوشاندن نوارنیت انقلاب اسلامی توسط جبهه استکبار ممانعت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی تصریح کرد: جبهه استکبار در صدد این بود که به دنیا  القا کند انقلاب اسلامی ایران فاقد ظرفیت گفتمان سازی است که این پروسه شوم آنها خنثی شد.

,

استاندار خراسان رضوی از برجام بعنوان یک معاهده بین المللی یاد کرد و افزود: بدعهدی امریکا در این توافق ماهیت استکباری این کشور را حتی برای سیاستمداران اروپائی مبرهن و روشن تر ساخت و این فرصت مناسبی برای افشای مجدد چهره استکباری امریکا به جهانیان است.

,

وی اذعان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در عمق اعتقادات خود  با نظام هائی که مبنای ظلم و استکباری در دنیا دارند به هیچ عنوان سر سازگاری نداشته و با آنان همراهی نخواهد کرد.

,

در ادامه سفر یک روزه استاندار خراسان رضوی به تربت حیدریه، علیرضا رشیدیان پس از بازدید از دانشگاهها و مراکزاموزش عالی و دیدار با دانشجویان، بلوک زایمان بیمارستان نهم دی تربت حیدریه و ساختمان اداری دانشگاه عالی این شهرستان را افتتاح کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه