نماینده ولی‌فقیه در استان البرز؛

آسیب های اجتماعی با اقامه نماز پیشگیری می شود

آسیب های اجتماعی با اقامه نماز پیشگیری می شود
آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی گفت: درک حقیقت و معرفت نماز باعث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»؛ آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز که به میزبانی استان البرز برگزار شد، گفت: این اجلاس سراسری  که به میزبانی استان البرز برگزار شد.اثار خوبی در زمینه پیشگیری از فحشا و منکر دارد و بد اخلاقی ها و آسیب هایی که در جامعه وجود دارد  و  مغفول مانده را  کم می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
 
,

وی افزود:امیدواریم خروجی مناسبی در کاهش آسیب های اجتماعی با برگزاری چنین برنامه ای داشته باشیم و راه کارهای کاربردی مورد توجه مسوولین برای اجرایی نمودن این فریضه مهم در دستور قرار بگیرد.

,
 
,
حسینی همدانی با بیان اینکه بسیاری از آسیب های اجتماعی با اقامه نماز پیشگیری می شود اظهار داشت:اگر به درک حقیقت و معرفت نماز  دست پیدا کرده و آن را در زندگی خود جاری کنیم شاهد کاهش انواع مشکلات و معضلات   اجتماعی  خواهیم بود.
,
 
,

وی ادامه داد: در یک ماه گذشته جلسات قابل توجهی برای این اجلاس برگزار شد و زحمات دست اندرکاران ان قابل تقدیر است.

,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه