تو را ما چشم در راهیم + عکس نوشت

تو را ما چشم در راهیم + عکس نوشت
نهم ربیع الاول روزی است که مستضعفان جهان طعم حکومت را چشیدند و پس از غیبتش همه شیعیان به پشتوانه حاکمیت بر حقِ منتقم فاطمه چشم بر جاده ها دوخته اند و آمدنش را به انتظار نشسته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبنم همدان ، نهم ربیع الاول آغاز دوره ای حیاتی برای شیعیان و نخستین روز ولایت صاحب عصر و زمان است. همان که او را بقیه الله یعنی باقیمانده خدا بر زمین می خوانند. امروز روزی است که مستضعفان جهان به پشتوانه حاکمیت بر حق منتقم فاطمه چشم بر جاده ها دوخته اند و آمدنش را به انتظار نشسته اند. در گوشه و کنار جهان همانجا که  خون پاک  شیعیان به دست تکفیری ها و اربابان آنها زمین را رنگین می کند حضورش را ملتسمانه می خواهند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبنم همدان,

آقا چه بی شرم اند آنها که می دانند شما حاکم بر حق جهان هستی و خاک سامرا را به خون می کشند و به بارگاه مطهر پدرت تعرض می کنند. چه وقیح اند آنها که می دانند حاضر و ناظری و حرمت کعبه را می شکنند و حریم امن الهی را نا امن می کنند. مولایم شرم داریم از این همه جسارت و وقاحت شیاطین و دست نشانده هایشان. دعای همه ما این است که با آمدنت بر دردهای جگر شیعیان مرهم بگذاری و دست سیاه شیاطین را از حاکمیت جهان کوتاه سازی.

,

 

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام /

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه