امام جمعه پیرانشهر :
وحدت مسلمانان یک امر مهم و ضروری است
امام جمعه پیرانشهر گفت: خوشبختی برای مسلمانانی است که راه استقلال را انتخاب کنند و آگاه باشند که وحدت امر ضروری در بین مردم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوردپیام؛ ماموستا مصطفی محمودی امام جمعه پیرانشهر در خطبه های نماز جمعه این هفته به ولادت حضرت محمد(ص) در دورانی که بت پرستی در اکثر مناطق خاورمیانه حاکم بود اشاره کرد و گفت: زمان ولادت حضرت محمد(ص) بیشتر مردم از دین بت پرستی تبعیت می کردند و ادیان آسمانی (دین های حضرت عیسی(ع) و حضرت موسی(ع)) در اقلیت حاکم بودند و بیشتر به دلیل گذشت زمان گمراه شده بودند که به همین دلیل در شرایط سخت نیاز به دینی بود که توحید الهی را زنده کند.
وی اظهار کرد: تبعیض و فقر و شرک و بت پرستی و اختلاف قبایل و جنگ و خونریزی در آن زمان بر بزرگترین شهر جزیره العرب حاکم بود و بعد از چهل سال از عمر حضرت محمد به پیامبری مبعوث شد و با نهایت شکنجه و اذیت در 13 سالی که در مکه بود با وحی الهی به مدینه هجرت کرد و بعد از 10 سال مشغول هدایت و نجات مردم شد و توانست دین اسلام را آشکار کند و در همه دنیا آن را تبلیغ کند.
امام جمعه پیرانشهر افزود: این قدرت الهی که حضرت محمد(ص)برجهان حاکم کرد در اثر وحدت میان مسلمانان شکل گرفت اما به مرور تا این زمان وحدت کم شد ودر دنیای امروز اسلام به 57 قسمت با نهایت ضعف و وابسته به غرب تجزیه شده است و خوشبختی برای مسلمانانی است که راه استقلال را انتخاب کنند و آگاه باشند که وحدت امر ضروری در بین مردم است.
وی در پایان با اشاره به آیه ای از قرآن به وحدت میان مسلمانان اشاره کرد وگفت: حضرت محمد، پیامبر همه مسلمانان است وخاتم پیامبران؛ وی از مردم خواست بغض و کینه را ازبین ببرید راه اسلام را انتخاب کنید و مواظب فتنه و اختلافی که دشمنان اسلام می خواهند بین مسلمانان روی دهد باشید.
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه