فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر خبر داد؛

انهدام باند خارجی توزیع دلارهای سیاه در کاشمر

انهدام باند خارجی توزیع دلارهای سیاه در کاشمر
فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر گفت: با تلاش پلیس امنیت شهرستان کاشمر باند توزیع دلارهای سیاه شناسائی و دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از کاشمربصیر، سرهنگ ابوالقاسم باقری با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ماموران اطلاعات و امنیت عمومی این فرماندهی با دریافت خبری مبنی بر حضور مشکوک یک تبعه خارجی در یکی از اماکن اقامتی شهر کاشمر موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, کاشمربصیر,

 

,

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی با حضور در محل پس از بررسی پاسخ های ضد و نقیض این تبعه خارجی و زن ۴۲ ساله ایرانی که او را همراهی می کرد آنها را برای تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی منتقل کردند.

,

 

,

باقری ابراز کرد: در بازرسی دقیق از وسایل تبعه خارجی که به زبان انگلیسی صحبت می کرد و همدستش تعداد۱۲۰ قطعه اسکناس سیاه رنگ معروف به دلارهای سیاه (یکصد دلاری)که هنوز شفاف سازی نشده بود را کشف کردند.

,

 

,

وی ادامه داد: در ادامه تحقیقات همدستش اظهار داشت با توجه به آشنایی به زبان انگلیسی، با این تبعه خارجی در یکی ازشبکه های اجتماعی در فضای سایبر آشنا وجهت همکاری(غیرقانونی اقتصادی) وانجام معامله به همراه شوهر وبرادر شوهرش در لابی یکی ازهتلهای شهر تهران با وی ملاقات که در آغاز فعالیتهای غیر قانونی شان در شهر کاشمر شناسائی شدند.

,

 

,

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در پایان خاطر نشان کرد: دراین رابطه دو همدست دیگرمتهمان نیز دستگیروپس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقام قضائی معرفی شدند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه