راه ارتباطی ۴۳ روستای شهرستان باوی قطع شد
در پی بارش نخستین باران پاییزی و بالا آمدن آب رودخانه ها، پل شناور غدیر ملاثانی به دهستان عنافجه تنها مسیر تردد ۴۳ روستای غرب کارون در شهرستان باوی به زیر آب رفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باوی نیوز؛ در پی بارش نخستین باران پاییزی و بالا آمدن آب رودخانه ها، پل شناور غدیر ملاثانی به دهستان عنافجه تنها مسیر تردد ۴۳ روستای غرب کارون در شهرستان باوی به زیر آب رفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باوی نیوز, باوی نیوز,دهستان عنافجه در شهرستان باوی با ۴۳ روستا و جمعیت بیش از ۱۲ هزار نفر یکی از مناطقی است که به دلیل قرار گرفتن در غرب رودخانه کارون و نداشتن پل مناسب، به ویژه در زمان بارندگی با مشکل روبه رو می شود.
,این دهستان به وسیله یک پل فلزی شناور نظامی با شهر ملاثانی مرکز شهرستان باوی ارتباط دارد که در زمان بارندگی به زیر آب می رود و باعث می شود دانش آموزان و معلمان در روزهای بارندگی نتوانند به مدرسه بروند.
,به گفته اهالی بخش عنافچه، پل شناور غدیر ضمن تسهیل ارتباط روستاها با مرکز شهرستان موجب ادامه تحصیل دختران و پسران روستایی در ملاثانی و همچنین رونق اقتصادی و مبادلات محصولات و عرضه آنها در بازار شده است.
,این پل هر سال در زمان بارندگی چندین بار زیر آب می رود و باعث قطع ارتباط روستائیان و تعطیلی مدارس می شود.
,شهرستان باوی با مرکزیت شهر ملاثانی با تصویب هیات وزیران در سال ۱۳۸۹از شهرستان اهواز تفکیک و تاسیس شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه