آنتی تز انقلاب در جاده قم نیاوران!

آنتی تز انقلاب در جاده قم نیاوران!
روزنامه آرمان در گزارشی به قلم مطهره شفیعی جلسه ی خصوصی حلقه فتنه گران در نیاوران را رسانه ای کرده است تا حمله ای را بر علیه نیروهای ارزشی و انقلابی عملیاتی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه انقلاب نیوز، روزنامه آرمان در گزارشی به قلم مطهره شفیعی جلسه ی خصوصی حلقه فتنه گران در نیاوران را رسانه ای کرده است که حمله ای را به نیروهای ارزشی و انقلابی وارد کرده اند و با برچسب زنی و لقب دادن هایی مثل نو انقلابی ها به نیروهای انقلابی و ارزشی سعی در تخریب آنها دارند و خودشان که در فتنه گری از همه حریص ترند را یاران امام مقاوم (!) عنوان کرده اند؟!

چهره های معلوم الحالی همچون موسوی خوئینی ها ،موسوی لاری ، امام جمارانی ، فاضل میبدی ، عبدالله نوری و از این قبیل افراد که هر کدامشان در فتنه انگیزی و هجمه به نظام و انقلاب از یکدیگر گوی سبقت می گیرند و مدعی پیروی از خط امام هم هستند و با پررویی تمام خودشان را یاران امام مقاوم عنوان می کنند و در صدد جنجال و فتنه انگیزی جدید در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 96 هستند.

چهره های نامبرده در قم و تهران در مقابل جامعه روحانیت مبارز ، مجمع روحانیون مبارز را تشکیل دادند و در مقابل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ، مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم را قرار داده اند که هر دو در صدد ضربه زدن به نظام و انقلاب هستند و هدف دیگری را جز فتنه انگیزی و آب در آسیاب دشمن ریختن دنبال نمی کنند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه انقلاب نیوز,
,
,
,
,
 
,

 
, ,
,

برگزاری جلسه ی این افراد زیر پرچم دو جمع معلوم الحال که در طول سالهای متمادی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بارها با سخنان نیش دار و اقدامات فتنه انگیزانه شان به انقلاب خمینی کبیر خیانت کرده اند و در طول سالهای اولیه انقلاب امثال اینها که مدعی پیروی از خط امام بوده اند خون به دل حضرت امام کردند حال بعد از گذشت سالها همچنان با چهره نفاقشان سعی می کنند مردم را با ظاهر نمایی و مظلوم نمایی و حرف های دشمن شاد کن فتنه ای جدید را رقم بزنند.

برگزاری جلسه حلفه فتنه گران در نیاوران و ارائه گزارش این جلسه خصوصی شان که کمتر رسانه ای می شود حرف هایی را مطرح کرده اند که خوش خوشان دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب شده است و دست آویز هجمه و حمله به نیروهای مومن و متعهدی که خار چشم فتنه گران هستند .

برخی از این آنتی تز های انقلاب که از چهره هایی همچون شیخ یوسف صانعی و و افراد معلوم الحال بیت مرحوم شیخ حسینعلی منتظری و ... در قم خط می دهند و می گیرند برنامه ریزی فتنه گرانه ای برای انتخابات آینده ترتیب داده اند.

مدعی شدن فرد معلوم الحالی مثل مهدی خزعلی مبنی بر اینکه شیخ یوسف صانعی به وی اعلام کرده که باید در انتخابات سال آینده شرکت کند! و حضور جدی چهره های همفکرشان در انتخابات مهر تائید این است که اینها برای انتخابات سال آینده در صدد تحمیل فتنه ای جدیدی به نظام هستند.

فعالیت های این آنتی تزهای انقلاب در قم و حمله به چهره های ارزشی و انقلابی مسئله ای است که رهبر معظم انقلاب در سفرش در سال 1389 به قم در خصوص آنتی تز های انقلاب به نخبگان فرهنگی و چهره های ارزشی و انقلاب و طلاب حوزه و دانشجویان و عموم مردم هشدار جدی دادند اما شاید کمتر کسی بدان توجه کرد که حال باید پس از گذشت چند سال از هشدار جدی و مهم رهبری در این خصوص شاهد فعالیت گسترده مدعیان پیرو خط امام و آنتی تزهای انقلاب آن هم بصورت گسترده در قم باشیم.

کم کاری و سهل انگاری نیروهای ارزشی و انقلابی دلیل اصلی این است که امروز باید شاهد باشیم که چهره های فتنه گر و معلوم الحال که از هزار دشمن قسم خورده خارجی بدتر هستند و همچنان مدعی پیروی از خط امام و داعیه دار مردم داری باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه