در طی ماه گذشته؛

۷۸ هزار تن کالا از مرز و بازارچه میلک صادر شده است

۷۸ هزار تن کالا از مرز و بازارچه میلک صادر شده است
ناظرگمرکات سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در طی ماه گذشته، ۷۸ هزار تن انواع کالا از مرز و بازارچه میلک صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  طاهره هامون نورد در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: در طی ماه گذشته میزان ۷۸ میلیون و ۶۳ هزار و ۳۵۰ کیلوگرم کالا از مرز و بازارچه میلک صادر شده که در این راستا مقدار ۴۹ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۱۶۸ کیلو گرم از مرز میلک و ۲۸ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۱۸۲ کیلوگرم از بازارچه میلک صادر شده است.

وی افزود: ارزش ارزی کالاهای صادر شده ۳۲ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۳۱۹ دلار بوده که در این راستا مقدار هشت میلیون و ۹۹ هزار و ۳۲۱ دلار از مرز میلک و ۲۴ میلیون و ۹۹ هزار و ۹۹۸ دلار نیز از بازارچه میلک صادر شده است.

هامون نورد تصریح کرد: ارزش دلاری کالاهای صادر شده از گمرکات میلک ۳۱ میلیون و ۹۷۵ هزار و ۸۸۶ دلار بوده که مقدار هفت میلیون و ۸۷۵ هزار و ۹۳۶ دلار از مرز میلک و ۲۴ میلیون و ۹۹ هزار و ۹۵۰ دلار نیز از طریق بازارچه به خارج از کشور صادر شده است.

وی تصریح کرد: میلک یکی از بهترین بازارچه های مرزی کشور به شمار می رود به طوری که از این محل صدور انواع کالا انجام می شود و از درآمدزایی خوبی برخوردار می باشد.

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، بیشترین میزان صادرات کالا از این مرز را سیمان به خود اختصاص داده است خاطرنشان کرد:گمرکات سیستان و بلوچستان در طی هشت ماهه ی سال جاری به تعداد ۴۹۷ هزار و ۵۹ نفر مسافر خدمات گمرکات ارائه داده که شمار زیادی از این مسافران از گمرکات میلک تردد کرده اند.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه