امام جمعه قصرشیرین:

مقام معظم رهبری علمدار وحدت در جهان اسلام است

مقام معظم رهبری علمدار وحدت در جهان اسلام است
امام جمعه قصرشیرین مقام معظم رهبری را الگوی عملی شیعه و سنی و علمدار وحدت در جهان اسلام عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام ملکی در گفتگو با الوند خبر،  با بیان اینکه دشمنان امروز ما دشمنان مذهب خاصی نیستند بلکه با قرآن، پیامبر و مقام معظم رهبری دشمنی دارند افزود: اگر مسلمانان همدیگر را تضعیف کنند باعث پیروزی کفار غربی در مقدسات اسلامی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خبر,

 

,

امام جمعه قصرشیرین وحدت را عامل پیروزی مسلمانان جهان عنوان کرد و افزود: وحدت بین مسلمانان موجب می‌شود دشمنان نتوانند به مقاصد خود دست یابند.

,

 

,

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران نمونه بارز اتحاد و همدلی است و مسلمین جهان باید این کشور را الگوی عملی خود در حفظ وحدت اسلامی قرار دهند.

,

 

,

وی تاکید کرد: هفته وحدت فرصتی است که تمام مردم ایران باید بیشتر از گذشته برای خنثه سازی توطئه های دشمنان در جهت تفرقه افکنی میان شیعه و سنی تلاش کنند.

,

 

,

ملکی یادآور شد: امنیت امروز کشور ایران نشان از وجود وحدت کامل میان مردم در سایه رهبری و ولایت فقیه است که الگوی عملی شیعه و سنی و علمدار وحدت در جهان اسلام هستند.

,

 

,

وی تفرقه بین مسلمانان شیعه و سنی را سیاست دشمنان عنوان کرد و افزود: وحدت بین مسلمانان ایران اسلامی موجب عزت و سربلندی نظام در سراسر جهان شده و این همان چیزی است که دشمنان همواره از آن واهمه دارند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه