رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان:

اماکن ورزشی قوچان فرسوده است

اماکن ورزشی قوچان فرسوده است
رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان گفت: بسیاری ازاماکن ورزشی قوچان فرسوده بوده و نیاز به تعمیرات اساسی دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سروش پورآزاد در گفتگو با قوچان خبر با اشاره به طرح نظارت و بازدید از اماکن ورزشی قوچان گفت: طرح نظارت و بازدید از اماکن ورزشی قوچان به منظور شناخت ظرفیت‌ها و بررسی کمبود ها و مشکلات در حال انجام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سروش پورآزاد در گفتگو با قوچان خبر با اشاره به طرح نظارت و بازدید از اماکن ورزشی قوچان گفت: طرح نظارت و بازدید از اماکن ورزشی قوچان به منظور شناخت ظرفیت‌ها و بررسی کمبود ها و مشکلات در حال انجام است., قوچان خبر,

وی با بیان اینکه بسیاری از اماکن ورزشی قوچان فرسوده می باشند، ادامه داد: فرسوده بوده و کمبود امکانات در سالن های ورزشی یکی از بزرگترین مشکلات فعلی ورزش این شهرستان می باشد به گونه ای که برخی از اماکن ورزشی بیش از 60 سال قدمت دارند.

, وی با بیان اینکه بسیاری از اماکن ورزشی قوچان فرسوده می باشند، ادامه داد: فرسوده بوده و کمبود امکانات در سالن های ورزشی یکی از بزرگترین مشکلات فعلی ورزش این شهرستان می باشد به گونه ای که برخی از اماکن ورزشی بیش از 60 سال قدمت دارند.,

وی با اشاره به قدمت و  زمان ساخت برخی از باشگاه ها و سالن های ورزشی قوچان افزود: سالن های پهلوانی، صحرایی و تختی به ترتیب در سال های 1333، 1358 و 1354 ساخته شده اند و استادیوم ورزشی نیز در سال 1346 ایجاد شده است.

, وی با اشاره به قدمت و  زمان ساخت برخی از باشگاه ها و سالن های ورزشی قوچان افزود: سالن های پهلوانی، صحرایی و تختی به ترتیب در سال های 1333، 1358 و 1354 ساخته شده اند و استادیوم ورزشی نیز در سال 1346 ایجاد شده است.,

پورآزاد با بیان اینکه سایر اماکن ورزشی قوچان در حدود 20 سال پیش ساخته شده اند، تصریح کرد: فرسوده بودن، نبود نور مناسب، سیستم های گرمایشی و سرمایشی و هم چنین تشک و کف پوش از مهمترین مشکلات این سالن ها به شمار می آید.

, پورآزاد با بیان اینکه سایر اماکن ورزشی قوچان در حدود 20 سال پیش ساخته شده اند، تصریح کرد: فرسوده بودن، نبود نور مناسب، سیستم های گرمایشی و سرمایشی و هم چنین تشک و کف پوش از مهمترین مشکلات این سالن ها به شمار می آید.,

وی با اشاره به وضعیت نامناسب سالن های ورزشی روستاهای قوچان نیز گفت: سالن ورزشی روستای شهرکهنه در سال 68 احداث شده و در حال حاضر با توجه به مشکلات و کمبودهایی که دارد قابل استفاده نیست؛ همچنین سالن ورزشی روستای کهنه فرود با وجود اینکه حدود 10 سال پیش به بهره برداری رسیده اما بصورت کامل تجهیز نشده است.

, وی با اشاره به وضعیت نامناسب سالن های ورزشی روستاهای قوچان نیز گفت: سالن ورزشی روستای شهرکهنه در سال 68 احداث شده و در حال حاضر با توجه به مشکلات و کمبودهایی که دارد قابل استفاده نیست؛ همچنین سالن ورزشی روستای کهنه فرود با وجود اینکه حدود 10 سال پیش به بهره برداری رسیده اما بصورت کامل تجهیز نشده است.,

رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان با بیان اینکه متمرکز بودن اماکن ورزشی در داخل شهر یکی دیگر از آسیب های موجود در ورزش این شهرستان می باشد، گفت: در سال گذشته میزان اعتبارات تعمیرات 150 میلیون ریال بود که فقط 85 میلیون ریال آن جذب شد و در حال حاضر با پیگیری های انجام شده، این اعتبارات در سال جاری به 500 میلیون ریال افزایش یافته که امیدواریم با تخصیص آن بتوانم در کمترین زمان ممکن مشکلات و کمبودهای فعلی را رفع کنیم.

, رئیس اداره ورزش و جوانان قوچان با بیان اینکه متمرکز بودن اماکن ورزشی در داخل شهر یکی دیگر از آسیب های موجود در ورزش این شهرستان می باشد، گفت: در سال گذشته میزان اعتبارات تعمیرات 150 میلیون ریال بود که فقط 85 میلیون ریال آن جذب شد و در حال حاضر با پیگیری های انجام شده، این اعتبارات در سال جاری به 500 میلیون ریال افزایش یافته که امیدواریم با تخصیص آن بتوانم در کمترین زمان ممکن مشکلات و کمبودهای فعلی را رفع کنیم.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه