فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور خبر داد؛
انهدام باند سارقان به عنف زنان سالخورده
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: با تلاش پلیس نیشابور باند سارقان به عنف زنان سالخورده شناسایی و دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ “اکبر آقابیگی” فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در تشریح این خبر به خبرنگار عطارنیوز گفت: در پی گزارش دو فقره سرقت به عنف در یکی از مناطق شهر نیشابور موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی از پلیس آگاهی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز ,
وی افزود: با بررسی های ابتدایی پرونده مشخص شد سه مرد جوان با سر و صورت پوشیده وارد منزل دو زن سالخورده شده و طلاها و یک تخته تابلو فرش نفیس را زورگیری و متواری شدند.
,
آقابیگی تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با بررسی اظهارات مالباختگان و یک سری تحقیقات گسترده میدانی سارقان را شناسایی و طی عملیات های مجزا دستگیر کردند.
,
وی با اشاره به کشف ۲۰۰ گرم طلا و یک تخته تابلو فرش نفیس از مخفیگاه یکی از متهمان خاطر نشان کرد: متهمان جوان در بازجویی های علمی کارآگاهان پلیس به زورگیری از زنان سالخورده اعتراف کردند.
,
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: تحقیقات از متهمان برای کشف دیگر جرائم احتمالی ادامه دارد.
وی از شهروندان خواست از نگهداری طلا و وجوه نقد در منزل خودداری و در مواجهه با هرگونه موارد مشکوک مراتب را سریعاً به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه