logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در نشست با اصحاب رسانه خبر داد:

چهارمین همایش بزرگ قرآنی از نور تا نور در کرج برگزار خواهد شد/ فعالیت ۱۱۰ مؤسسه قرانی در کرج

چهارمین همایش بزرگ قرآنی از نور تا نور در کرج برگزار خواهد شد/ فعالیت ۱۱۰ مؤسسه قرانی در کرج
ابراهیم طاهر نژاد گفت: چهارمین همایش بزرگ قرآنی نور تا نور در کرج با حضور قاریان و حافظان استانی، کشوری و بین الملل در شب میلاد پیامبر اکرم (ع) و امام جعفر صادق(ع) برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»، ابراهیم طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در اولین نشست خود با اصحاب رسانه که در سالن جلسان این اداره برگزار شد گفت:  چهارمین همایش قرآنی به‌عنوان از نور تا نور با هدف ترویج و نشر معارف قرآنی با مشارکت سازمان فرهنگی شهرداری کرج، بنیاد شهید و امور ایثارگران، شورای اسلامی شهر کرج، سپاه امام حسن مجتبی (ع) و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در شب میلاد پیامبر اکرم (ع) و امام جعفر صادق(ع) برگزار خواهد شد.


وی افزود: این همایش با ویژگی ها منحصر به فرد فعالیت سادات از اجرا تا قرائت و تواشیح در روز جمعه مورخ 26/9/95 بعد از نماز مغرب و عشا در محل تالار شهیدان نژادفلاح برگزار و قاریان برجسته کشوری و استانی نیز در آن حضور خواهند داشت.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه مادامی‌که در پناه قرآن هستیم بر دشمنان غلبه خواهیم کرد گفت: یکی از راه‌های جلوگیری از نفوذ استعمار و مبارزه با استکبار تمسک به قرآن و ترویج فرهنگ نورانی قرآن کریم در جامعه است و همچنین تمسک به قرآن ادامه راه شهدا و ایثارگران است و فعالیت ۱۱۰ مؤسسه قرانی در کرج نوید بخش توجه متولیان مربوطه به این امر است.

طاهر نژاد اظهار داشت: راه شهدا و ایثارگران راه اسلام ، راه تدبر در قرآن  و پاسداری از این فرهنگ عظیم  است و اگر بخواهیم راه شهدا و ایثارگران را ادامه دهیم باید فرهنگ نورانی قرآن را در جامعه بسط و گسترش دهیم تا حافظ پرچمی که شهدا و ایثارگران در دوران مختلف برافراشتند باشیم .

وی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج فرهنگ قرآن انسان‌ساز است و در 90 درصد از وصیت‌نامه شهدای عزیز اهتمام به این مسئله سفارش شده است و برگزاری این همایش در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نشر و گسترش معارف قرآنی در جامعه از طریق برگزاری محافل و مجالس قرآنی و فهم و تدبر در این کتاب آسمانی منشأ خیر و برکت برای استان البرز خواهد بود.

این مسئول در پایان خاطر نشان کرد: اجرای مسابقات سراسری در استان ، اعزام 14 نفر به مسابقات کشوری ، اختصاص حسینیه‌هایی با نام شاهد از سوی خانواده شهدا و ایثارگران برای امورات قرآنی ، توزیع بیش از 3 هزار کتاب با موضوع مفاهیم قرآنی در بین ایثارگران و خانواده شهدا از جمله اقدامات خادمان شهدا در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه