امام جماعت ابوموسی:
اتحاد مسلمانان رمز پیروزی امت اسلامی است
امام جماعت ابوموسی با اشاره به تاکید فراوان قرآن کریم بر حفظ وحدت و پرهیز از تفرقه، وحدت را رمز پیروزی امت اسلامی عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت الاسلام شیرزاد حسنی ،امام جماعت مسجد جامع ابوموسی در گفتگو با نافذ آنلاین، ا اشاره به آغاز هفته وحدت و نامگذاری ۱۲ ربیع الاول تا ۱۷ ربیع الاول به نام هفته وحدت از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اظهار کرد: اتحاد مسلمانان رمز پیروزی و عزت آنها در عرصه جهانی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین,
حسنی هفته وحدت را یادگار پیر فرزانه انقلاب حضرت امام خمینی رحمه الله دانست و افزود: پیام هفته وحدت این است که همه مسلمانان با هم برادرند.
,
وی تفرقه میان مذاهب اسلامی را از اهداف و نقشه های شوم و پلید دنیای استکبار عنوان کرد و بر لزوم حفظ وحدت و پرهیز از تفرقه و اختلاف در جوامع اسلامی تاکید کرد.
,
امام جماعت مسجد جامع ابوموسی رسول گرامی اسلام(ص) را پیامبر رحمت و مهربانی دانست و تصریح کرد: حفظ وحدت دستور پروردگار و تاکید قرآن کریم است.
,
حجت الاسلام حسنی بیان کرد: وحدت میان شیعه و اهل تسنن از برکات ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و همه مسلمانان بویژه علما و شخصیت های علمی و دانشمندان جهان اسلام باید به سمت وحدت و همگرایی گام بردارند.
,
وی گفت: مسلمانان باید با تکیه بر مشترکات دینی و پرهیز از اختلافهای مذهبی، نقشه های دشمنان دنیای اسلام را خنثی کنند.
,
حسنی وحدت را در شرایط کنونی اساسی ترین نیاز جامعه اسلامی دانست و افزود: تنها راه مقابله با دشمنان اسلام، وحدت و یکپارچگى امت اسلامى و پرهیز از اختلاف و درگیرى است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه