اجلاسیه ۴۰۰۰ شهید استان گلستان/
کرسی تلاوت نور در آزادشهر برگزار شد + تصاویر
در راستای اجلاسیه ۴۰۰۰ شهید استان گلستان٬ مراسم کرسی تلاوت نور با حضور پرشور مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان آزادشهر برگزار شد. در این مراسم شیعه وسنی حضور دشمن شکنی داشتند و وحدت خود را به جهانیان نشان دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر آزاد٬ مراسم کرسی تلاوت نور امشب 22 آذر ماه ۱۳۹۵ با حضور چند هزار نفری مردم ولایتمدار دار القرآن استان گلستان٬ شهرستان آزادشهر در مصلی خاتم الانبیاء این شهر و با قرائت چند قاری بین المللی٬ کشوری و استانی در حضور مسئولین استان و شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر آزاد,
دراین مراسم از امیر سرتیپ دوم عباس سلیمی٬ استاد برجسته قرآن کشور به عنوان سخنران دعوت به عمل آمده بود.
,
از نکات قابل توجه این مراسم شرکت حدود ۵۰۰۰ نفر علاقمند به قرآن بود. مسئولین برگزاری این کرسی تلاوت خود را برای شرکت حداکثر ۳۵۰۰ نفر آماده کرده بودند. این موضوع باعث شد تا رحل های قرآن از ردیف پنجم به بعد جمع شود و شرکت کنندگان نزدیک یکدیگر بنشینند. با این وجود تعدادی از هموطنان ما در این مصلی جا نشدند و پشت درها ایستادند.
,
این مراسم که با آغاز هفته وحدت همزمان شده بود٬ نکته مهم دیگری هم داشت و آن حضور پر رنگ علما و هموطنان اهل سنت ما در این مراسم بود که نشان داد که شیعه و سنی در ایران وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کرده اند و با هم برادر هستند و توطئه های دشمنان تاثیری بر این وحدت نگذاشته است.
,
در حین برگزاری این کرسی تلاوت٬ برای حدود ۳۰ ثانیه برق منطقه و مراسم قطع شد که این موضوع مردم را نگران کرد. علت قطعی برق٬ توان مصرفی زیاد اعلام شد.
,
در انتهای این مراسم از سه کتاب کنجشکها گریه کردند٬ حاجی شکر و اردک سیاسی باش رو نمایی شد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه