فرماندار اسکو:
تجلیل از هنرمندان نشانه پیشرفت فرهنگی یک جامعه است
فرماندار اسکو تجلیل از هنرمندان را نشانه پیشرفت فرهنگی یک جامعه عنوان کرد وگفت:مراسم بزرگداشت «عاشیق یدالله» برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشکایا،محمدزاده فرماندار شهرستان اسکو، محمدعلی قلیزاده رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان، اعضای انجمن ادبی اسکو، اعضای شورای اسلامی شهر ایلخچی، شهردار و جمعی از هنرمندان شهرستان اسکو از «عاشیق یدالله» هنرمند پیشکسوت و چهره بین المللی موسیقی عاشیقی ایلخچی عیادت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشکایا،,این هنرمند برجسته موسیقی دو سال قبل در اثر سانحه تصادف، مصدوم شده و ناخواسته از عرصه موسیقی خداحافظی کرده و همچنان درخانه بستری است که در پایان دیدار مسئولان شهرستان اسکو با اهداء لوح سپاس از خدمات ارزنده چندین ساله وی در این عرصه تجلیل بعمل آمد.
,رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسکو پیش از ظهر چهارشنبه در این دیدار با اشاره به فعالیت های عاشیق یدالله در عرصه بین المللی موسیقی و برگزاری مراسم بزرگداشت وی در کشورهای آذربایجان و ترکیه و همچنین در تهران گفت: درگذشته آنطور که باید از این هنرمند برجسته در سطح شهر و شهرستان خود تجلیل نشده و این بی مهری نباید پیش می آمد.
,محمدعلی قلیزاده اضافه کرد: امروز برآن شدیم تا با حضور در منزل این استاد برجسته موسیقی اصیل آذربایجانی و با عیادت از وی بتوانیم گذشته را تا حدودی جبران کنیم زیرا عاشیق یدالله به عنوان استاد ارزشمند شناخته شده جهانی، در استان ناشناخته مانده و هر چند او توانسته وظیفه خود را در عرصه موسیقی ادا کند اما ما هنوز نتوانستیم آنطوریکه شاید وباید، قدر او را ادا کنیم.
,رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسکو از برگزاری مراسم بزرگداشت عاشیق یدالله در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به جهت تجلیل از استاد عاشیق یدالله، چهره بین المللی شهر ایلخچی تصمیم برآن است که در آینده نزدیک به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری ایلخچی مراسم تجلیل از وی در شهر ایلخچی برگزار شود.
,فرماندار شهرستان اسکو نیز در عیادت از این هنرمند برجسته موسیقی محلی آذربایجان گفت: همیشه از هنرمندان خود غافل هستیم و فرصت نمی کنیم آنها را دریابیم و امروز نیز از عاشیق یدالله که در ادبیات و در موسیقی شهرت جهانی دارد و در این شهرستان زندگی می کند، غافل مانده ایم و از این قضیه خرسند نیستیم.
,محمدزاده ارج نهادن به هنرمندان یک جامعه را نشانه پیشرفت فرهنگ آن جامعه دانست و افزود: پیشرفت فرهنگ هر جامعه زمانی اتفاق خواهد افتاد که همه به هنرمندان ارزش و احترام قائل شویم تا با ارج نهادن به این قشر به عنوان یکی از اثرگذارترین اقشار فرهنگی، به یک جامعه سالم از نظر فرهنگ دست پیدا کنیم.
,وی اضافه کرد: عاشیق یدالله از چهره های موفق عرصه موسیقی و از افتخارات استان و شهرستان اسکو است که با تارهای ساز خود پیوند خورده و توانسته داستان های شکاری را احیاء کند که مجموعه این داستان در ترکیه جمع آوری و به چاپ رسیده است.
,گفتنی است «یدالله عوض پور» مشهور به «عاشیق یدالله» سالیان زیادی در عرصه شعر و موسیقی فعالیت کرده و شهره جهانی پیدا کرده و آثار او در کشورهای مختلف از جمله آذربایجان و ترکیه به چاپ رسیده است.
,وی همچنین در اوایل امسال در همایش منطقه ای «دده شمشیر» که با شرکت عاشیق های مناطق مختلف ایران و قفقاز از سوی خانه عاشیق های ایران و به مناسبت اعیاد شعبانیه در فرهنگسرای بهاران تهران برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفت.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه