کنگره عالم واقف لرستانی 11اسفندماه برگزار می شود

کنگره عالم واقف لرستانی 11اسفندماه برگزار می شود
کنگره عالم واقف "حاج شیخ مهدی قاضی خرم‌آبادی" 11اسقفندماه امسال برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک،کنگره عالم واقف "حاج شیخ مهدی قاضی خرم‌آبادی که قرار بود همزمان با هفته وقف درآذرماه امسال برگزار شود به اسفندماه موکول شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرافلاک,

این کنگره به‌پاس قدردانی از این عالم روحانی و با هدف معرفی موقوفات آیت الله قاضی خرم آبادی(ره) در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی لرستان برگزار می‌شود.

,

وقف از دیدگاه قرآن و عترت، نقش وقف در رفع مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، وقف و اقتصاد مقاومتی، خدمات برجسته عالم واقف آیت‌الله قاضی خرم‌آبادی در امورات خیر، خدمات ارزنده آیت‌الله قاضی قبل و بعد از انقلاب در خدمت به انقلاب و ارائه راهکارهای نوین با رعایت شرع و قانون در بهره‌برداری از موقوفات در سطح ملی واستانی از جمله موضوعات تعیین شده برای این همایش است.

,

 با توجه به تغییر زمان برگزاری این کنگره مهلت ارسال مقالات نیز تمدید شد و علاقمندان می توانند تا 15بهمن ماه امسال نسبت به ارسال مقالات خود به دبیرخانه این همایش به آدرس خرم‌آباد –میدان 22بهمن، بلوار ولیعصر(عج) اداره کل اوقاف و امور خیریه استان لرستان  و یا به آدرس  [email protected] ارسال کنند.

, [email protected],

به مقالات برتر در روز برگزاری کنگره هدایای ارزشمندی همراه با تندیس و لوح اهدا می‌شود.

,

کنگره عالم واقف

, کنگره عالم واقف,

آیت الله مهدی قاضی خرم‌آبادی متولد1306 و از روحانیون برجسته لرستانی عصرحاضر است که تأسیس دانشگاه قم با بیش از هفت هزار دانشجو واستاد از جمله اقدامات وی بوده است.

,

وی همچنین نماینده امام خمینی(ره) در استان لرستان، معاون شورای عالی قضایی کشور، معاون شورای مدیریت حوزه علمیه قم و دبیر و عضو هیئت عفو امام نیز بوده است.

,

این عالم روحانی در سال 1388 در تهران درگذشت و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه