جانشین فرمانده سپاه کردستان:

کردستان نماد عینی وحدت امت اسلام است

کردستان نماد عینی وحدت امت اسلام است
جانشین فرمانده سپاه کردستان گفت: مردم کردستان عملاً با جان و دل وحدت را نمایان ساخته‌اند و باید نسبت به این موضوع شکرگزار بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی،  سردار حمزه فلاح پیش از ظهر امروز در همایش استانی «وحدت و امنیت پایدار مردمی با حضور معتمدین» که در سالن همایش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، اظهار داشت: هفته وحدت فرصتی برای مسلمانان است تا از گذشته خود درس بگیرند و آینده‌ای روشن را رقم بزنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,

وی با تأکید بر اینکه کلام و تأکید قرآن حول محور وحدت است، افزود: دشمنان اسلام این وحدت را برنمی‌تابند و در جهت تفرقه‌افکنی بین مسلمین قدم برمی‌دارند.

,

 

,

جانشین فرمانده سپاه کردستان عنوان کرد: امروز همه مسؤول هستند که در مقابل هجوم همه‌جانبه دشمنان، جامعه را آگاه‌سازی و روشنگری کنند تا فریب ترفند دشمنان را نخورند.

,

 

,

سردار فلاح با بیان اینکه هفته وحدت نماد همدلی و یکپارچگی مسلمانان است، ابراز داشت: هفته وحدت، هفته میثاق با پیامبر(ص)، قرآن، رهبری و آرمان‌های شهدا که برگرفته از مکتب اسلام ناب محمدی(ص) بوده، است.

,

 

,

وی بیان داشت: وحدت موجب رحمت بوده و تفرقه عذاب آفرین است.

,

 

,

جانشین فرمانده سپاه کردستان بیان کرد: دشمن با تمام توان به میدان آمده تا میان مسلمانان آتش تفرقه بیفکند اما این هدف را به گور خواهد برد.

,

 

,

سردار فلاح دنیاطلبی و بی‌تقوایی را یکی از آسیب‌های جامعه اسلامی دانست و گفت: این آسیب موجب نفاق خواهد شد.

,

 

,

وی افزود: رسالت روحانیون و معتمدین روشنگری جامعه و خصوصاً قشر جوان بوده و در برهه کنونی این رسالت بسیار خطیر است.

,

 

,

جانشین فرمانده سپاه کردستان خاطرنشان ساخت: پیشرفت و امنیت کنونی ملت ایران  نتیجه وحدت است و باید این وحدت حفظ شود.

,

 

,

سردار فلاح تصریح کرد: مردم کردستان عملاً با جان و دل وحدت را نمایان ساخته و باید نسبت به این موضوع شکرگزار بود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه