جانشین فرمانده سپاه کردستان:
کردستان نماد عینی وحدت امت اسلام است
جانشین فرمانده سپاه کردستان گفت: مردم کردستان عملاً با جان و دل وحدت را نمایان ساختهاند و باید نسبت به این موضوع شکرگزار بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، سردار حمزه فلاح پیش از ظهر امروز در همایش استانی «وحدت و امنیت پایدار مردمی با حضور معتمدین» که در سالن همایش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، اظهار داشت: هفته وحدت فرصتی برای مسلمانان است تا از گذشته خود درس بگیرند و آیندهای روشن را رقم بزنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,,
وی با تأکید بر اینکه کلام و تأکید قرآن حول محور وحدت است، افزود: دشمنان اسلام این وحدت را برنمیتابند و در جهت تفرقهافکنی بین مسلمین قدم برمیدارند.
,,
جانشین فرمانده سپاه کردستان عنوان کرد: امروز همه مسؤول هستند که در مقابل هجوم همهجانبه دشمنان، جامعه را آگاهسازی و روشنگری کنند تا فریب ترفند دشمنان را نخورند.
,,
سردار فلاح با بیان اینکه هفته وحدت نماد همدلی و یکپارچگی مسلمانان است، ابراز داشت: هفته وحدت، هفته میثاق با پیامبر(ص)، قرآن، رهبری و آرمانهای شهدا که برگرفته از مکتب اسلام ناب محمدی(ص) بوده، است.
,,
وی بیان داشت: وحدت موجب رحمت بوده و تفرقه عذاب آفرین است.
,,
جانشین فرمانده سپاه کردستان بیان کرد: دشمن با تمام توان به میدان آمده تا میان مسلمانان آتش تفرقه بیفکند اما این هدف را به گور خواهد برد.
,,
سردار فلاح دنیاطلبی و بیتقوایی را یکی از آسیبهای جامعه اسلامی دانست و گفت: این آسیب موجب نفاق خواهد شد.
,,
وی افزود: رسالت روحانیون و معتمدین روشنگری جامعه و خصوصاً قشر جوان بوده و در برهه کنونی این رسالت بسیار خطیر است.
,,
جانشین فرمانده سپاه کردستان خاطرنشان ساخت: پیشرفت و امنیت کنونی ملت ایران نتیجه وحدت است و باید این وحدت حفظ شود.
,,
سردار فلاح تصریح کرد: مردم کردستان عملاً با جان و دل وحدت را نمایان ساخته و باید نسبت به این موضوع شکرگزار بود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه