گزارش یک زندگی/
هنرمعلولیت و آمیختگی آوای رنگ ها بر بوم نقاشی
چنین به نظر می رسد که اغنامی در حالی که از مشکلات جسمی که مختص معلولان است رنج می برد، توانسته است با فائق آمدن بر مشکلات به ابتکارات ویژه ای در عرصه هنر و موسیقی دست یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ نیل مارکوس می گوید: «معلولیت یک هنر است»، هنری به زیبایی زندگی؛ معلولیت ترحم برانگیز نیست، افتخار آفرین است. کارهایی را که افراد غیر معلول از انجامش ناتوان اند را افرادی با معلولیت تحسین برانگیز انجام می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,در واقع معلولیت هنری برای ایستادن در مقابل مشکلات دو چندان زندگی است، هنری برای روشن کردن زندگی که هر روز سعی در کوچک کردن توان انسان دارد.
,«انور اغنامی» با معلولیت ضایعه نخاعی از جمله هنرمندانی است که توانایی را فراتر از داشته های یک انسان معمولی تعریف کرده و در انواع هنر خوش درخشیده است.
,اغنامی متولد 1360، ساکن روستای «وندرنی سفلی» (ونه رنی ژوورن) است و در زمینه های مجسمه سازی، نقاشی رنگ و روغن، آوازخوانی و موسیقی فعالیت گسترده ای دارد.
,چنین به نظر می رسد که اغنامی در حالی که از مشکلات جسمی که مختص معلولان است رنج می برد، توانسته است با فائق آمدن بر مشکلات به ابتکارات ویژه ای در عرصه هنر و موسیقی دست یابد.
,این هنرمند با طبیعت منطقه درهم آمیخته و تصاویری بدیع از زندگی اطراف خود خلق کرده است؛ از طریق هنر مجسمه سازی روح پرندگان کوه های کردستان را متجسم نموده است و همزمان با صدای دلنشین خویش و تاثیرگذاری سازهای سنتور و نی، افقی جدید از زندگی را تجربه کرده است.
,بدین سان این مرد بزرگ به دورنمای روشن حیات امیدوار است و عجین شدن با فرهنگ وهنر باعث شده که شمع وجودش رنگ ها را در تلاطم امواج ذهنی زیبا به حرکت وادارد.
,در ادامه نمونه ای از کارهای رنگ و روغن انور اغنامی آمده است.
,,









,
,
,
,
,
,
,
,
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه