در کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون مطرح شد:

بخش کشاورزی متولی واحد ندارد

بخش کشاورزی متولی واحد ندارد
مدیران تعاونیهای کشاورزی و کارشناسان سازمانهای ذی ربط در حوزه کشاورزی در جلسه اخیر اتاق تعاون اصفهان، نارضایتی خود را از تعدد دستگاههای متولی بخش کشاورزی ابراز نموده و درخواست نمودند برای صادرات و واردات بین دستگاه های اجرائی مربوطه هماهنگی ایجاد شود و تکلیف هر کدام در فرآیند تولید، صادرات و واردات مشخص گردد تا بین نیاز جامعه، تولید و صادراتی تناسب بوجود آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، عضو هیأت مدیره و رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون اصفهان یکی از مهمترین موضوعاتی که باید مد نظر اعضای کمیسیون ها باشد را ماده ۱۱ قانون بهبود فضای کسب و کار دانست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز, اصفهان,

عضو هیأت مدیره و رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق در این جلسه اظهار داشت: در سال جدید رویکرد کار کمیسیونهای اتاق تعاون استان داشتن برنامه های جدی در حوزه فرهنگ و اقتصاد است و تلفیق این دو موضوع در آستانه سال جدید توسط رهبری همراه با حکمت بود که یکی از مخاطبان اصلی معظم له نیز تعاونی ها و فعالان اقتصادی بودند.

,

صالحی گفت: یکی از موضوعاتی که باید مد نظر اعضای کمیسیون ها باشد، ماده ۱۱ قانون بهبود فضای کسب و کار است که براساس آن شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت تشکیل گردیده و فرصت بسیار ارزشمندی برای بخش های تعاونی و خصوصی است تا مشکلات و موانعی که در مسیر فعالیت های اقتصادی وجود دارد از طریق مکاتبه با دبیرخانه شورا، در این شورا مطرح و بررسی گردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه