امام جماعت مسجد حضرت زینب (س) پردیسان:

700 خانوار محروم از کمک های مسجد حضرت زینب(ع) بهره مند شدند

700 خانوار محروم از کمک های مسجد حضرت زینب(ع) بهره مند شدند
امام جماعت مسجد حضرت زینب (س) پردیسان گفت: یکی از فعالیت‌هایی که قرارگاه فرهنگی از ما خواسته جمع آوری کمک‌های مردمی برای نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه است که در این زمینه 700 خانوار از کمک های مسجد حضرت زینب (س) بهره مند شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،حجت الاسلام سجادی عصر امروز در در همایش ائمه جماعات و روسای امنای مساجد ناحیه امام حسن مجتبی (ع) سپاه قم که در مسجد امام حسین (ع) برگزار شد، اظهار داشت: مسجد حضرت زینب از سال 91 فعاللیت خود را اغاز کرد و در حین ساخت و ساز فعالیت فرهنگی خود را با تیم بسیار قوی و متشکل از 20 نفر از طلاب و روحانیون پردیسان آغاز کرد، همچنین هیئت فاطمیه نیز توسط طلاب این مسجد راه اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

 وی افزود: بهترین تیم در منطقه پردیسان در مسجد حضرت زینب(س) شکل گرفته است و فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر با جدیت توسط طلاب و روحانیون این مسجد دنبال می‌شود.

,

 امام جماعت مسجد حضرت زینب (س) پردیسان بیان کرد: فرقه‌های معاند در برخی از منطقه‌های پردیسان قم رخنه کرده‌اند و مشغول فعالیت هستند که دستورالعمل برای پیگیری این موضوع داده شده است.

,

 سجادی با اشاره به لزوم کمک به مستضعفان جامعه عنوان کرد: یکی از فعالیت‌هایی که قرارگاه فرهنگی از ما خواسته است جمع آوری کمک‌های مردمی برای نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه است که در این زمینه 700  خانوار از کمک های  مسجد حضرت زینب (س) بهره مند شدند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه