جلسه هم اندیشی شوراها و دهیاران در خرامه برگزار شد
با حضور مدیرکل امور روستایی و شوراهای استان فارس، جلسه هم اندیشی شوراها و دهیاران در فرمانداری خرامه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای خرامه، همایش هم اندیشی شوراهای اسلامی شهر، روستا و دهیاران با حضور فرماندار، مدیرکل دفتر روستایی و شوراهای استان فارس، شوراهای اسلامی شهرستان، بخش، شهر و روستا و دهیاران در سالن شهید موسوی فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای خرامه,حسین آرگیو فرماندار خرامه ضمن خیرمقدم به میهمانان و مدعوین و با اشاره به جایگاه شوراهاو دهیاران در نظام مقدس جمهوری اسلامی ابراز داشت: رسیدگی به امور مردم مسئولیت کم ارزش و کم بهایی نیست هرچند آن مسئولیت کار کوچکی باشد باید از نظر شرعی و قانونی قدر جایگاه خود را بدانید و در قبال مردم پاسخگو باشید.
,وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید توجه خاص و ویژه به مناطق محروم دارد و شوراها و دهیاران نماینده دولت در روستا می باشند، تصریح کرد: دولت، رسیدگی به امور مردم را در اولویتهای اصلی خود قرار داده است و شوراها و دهیاران باید در چارچوب قانون کار کنند و پیگیر کنترل امورات محوله به آنها در مناطق خود باشند و همچنین از هر گونه صرف هزینه در خارج از منطقه خود پرهیز نمایند .
,آرگیو با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در شهرستان بیان کرد: دهیاران و شوراهای اسلامی بازوان دولت در اجرای طرحها در سطح روستاها می باشند که با آبادانی و توسعه روستاها و شهر می تواند گام اساسی را برای تحقق شعار سال بردارند، باید با تعامل و همکاری همه جانبه و رصد خواسته ها و نیازهای واقعی مردم، مسائل و مشکلات مردم را شناسایی و اولویت بندی نمایند و متناسب با توان و امکانات موجود در منطقه در جهت برطرف کردن مشکلات اقدام نمایند.
,شبیر زارع خفری مدیرکل امور روستایی و شوراهای استان فارس ضمن تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی شهرستان و با اشاره به جایگاه و توانایی شوراها و دهیاران در سطح روستا ها ابراز داشت: برگزاری جلسات منظم شوراها در روستا، تعامل بین شورا و دهیار روستا و منظم بودن مسائل مالی دهیاری و نظارت مستمر بر پروژه های روستایی که بودجه اختصاصی در محل مورد نظر هزینه گردد از موضوعاتی است که باید احتمام ویژه ای در انجام آنها داشته باشیم.
,در ادامه جلسه، بخشداران و تعدادی از شوراها و دهیاران به بیان نظرات خود پیرامون بهتر انجام شدن امورات روستا و حل مسائل و مشکلات روستا ها پرداختند.
,گزارش: مهدی ملک حسینی
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه