رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی شازند خبر داد:
اشتغال ۴۵۰ نفر در زمینه پرورش زنبور عسل در شازند/ برداشت ۹ کیلو عسل از هر کندو
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان شازند از اشتغال ۴۵۰ نفر به طور مستقیم در زمینه پرورش زنبور عسل خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، منوچهر کریمی رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان شازند گفت: براساس سرشماری انجام شده از کندوهای موجود شهرستان، تعداد ۴۰ هزار و ۴۶۴ کندو زنبور عسل درسال جاری در شازند وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,وی افزود: از این تعداد، ۳۰ هزار و ۴۴۴ کندو مربوط به زنبورداران شهرستان و تعداد۱۰ هزار و ۲۰ کندو مربوط به زنبورداران مهاجر استان های اصفهان، لرستان و خوزستان است.
,
,

, ,
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان شازند با بیان اینکه عسل شازند از نظر کمی و کیفی رتبه اول استان مرکزی را داراست، تصریح کرد: عسل تولیدی شهرستان به شهرستانها و برخی استانهای همجوار صادر می شود.
,کریمی در خصوص برند سازی عسل بیان کرد: جهت برندسازی محصول عسل در شهرستان، قرار بر راه اندازی تعداد دو واحد بسته بندی عسل به صورت نیمه صنعتی است که تا ۶۰ درصد پیشرفت کار داشته اند.
,وی خاطر نشان کرد: میزان برداشت عسل در شهرستان شازند ۳۵۴ تن بوده که میانگین برداشت عسل به ازای هر کندو در این شهرستان ۹ کیلوگرم است، همچنین تعداد افرادی که به طور مستقیم در زمینه پرورش زنبور عسل اشتغال دارند، ۴۵۰نفر بوده و به طور غیر مستقیم تا ۸۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه