اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین تحولات میدانی سوریه

آخرین تحولات میدانی سوریه
حلب از نظر نظامی آزاد شده اما هنوز به صورت کامل از لوث تروریست ها پاکسازی نشده است. تا تسلط کامل و صد در صدی نظام سوریه بر حلب زمان زیادی باقی نمانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با آزادسازی دو محله بستان القصر و الکلاسه در بخش شرقی شهر حلب ارتش سوریه یک گام دیگر تا پاکسازی کامل در پیش دارد. تروریست ها که کار خود را تمام شده می دانند با شروط دولت برای خروج از مهلکه موافقت کردند. بر اساس این توافق ابتدا خانواده تروریست ها و زخمی ها از شهر خارج می شوند و سپس تروریست ها با سلاح های سبک، محله های شرقی حلب را ترک می کنند. ساعاتی پیش، خروج تروریست ها از محله های شرقی حلب با انتقال نخستین گروه از زخمی ها آغاز شد.
روند تخلیه شرق حلب تحت نظارت صلیب سرخ انجام می شود و روسیه و ترکیه ضامن اجرای آن هستند. در صورت اجرای این توافق، حلب به طور کامل از حضور تروریست‌ها پاک می‌شود. ارتش سوریه چند روز قبل به تروریست‌ها گفته بود باید بین کشته شدن یا تسلیم یکی را انتخاب کنند.
=====
اما شورای امنیت برای بررسی وضعیت حلب تشکیل جلسه داد. نماینده سازمان ملل در سوریه گفت: آزادی حلب بهترین فرصت برای از سرگیری روند صلح در این کشور است. دی میستورا در عین حال گفت: نباید فتح حلب را به معنای پایان جنگ تلقی کرد. نماینده سوریه در سازمان ملل هم در این جلسه گفت دولت سوریه این حق را دارد که تروریست ها را تحت پیگرد قرار دهد. بشار جعفری خطاب به رئیس شورای امنیت که گفته بود: "آیا باید منتظر باشیم تا حلب سقوط کند" اعلام کرد: حلب یک شهر سوری است بنابراین سقوط نمی کند بلکه از دست تروریست ها آزاد می شود و امنیت به ساکنان این شهر باز می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:شبکه خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه