عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم:

حلب، نماد اقتدار سیاسی و اقتصادی سوریه است

حلب، نماد اقتدار سیاسی و اقتصادی سوریه است
آقا محمدی گفت: آزادسازی شهر حلب پیروزی اراده مردمی بر جریان تکفیری و کشورهای غربی عربی مرتجع بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار؛ ابراهیم آقا محمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم پیرامون تحولات سوریه اظهار داشت: نبرد حلب هم آمدی اراده ملت سوریه بود  با همه ارتجاع  و استکبار غرب بود که همگی دست در دست هم داده بودند در جهت صدمه به حاکمیت و ملت سوریه به واسطه توطئه جهانی و عربی که حدود 90درصد  کشورهای عربی هم در آن دخیل بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وبا بیان اینکه هدف کشورهای مرتجع این است که نمی خواهند نماد مقاومت در غرب آسیا وجود داشته باشد تاکید کرد:این کشورها با نیروهای اجارهای با پول عربستان و قطر و تجهیزات نظامی دنیای غرب  در تلاش بودند که اراده مردم سوریه را تضعیف کنند و به یاری خداوند بعد از گذشت 5 سال مقاومت مردم سوریه شکست مفتضحانه ای را متوجه تروریست های تکفیری کرد.
,
 
,
نماینده مجلس نهم افزود: در آخرین لحضات آزاد سازی شهر حلب وزیر خارجه امریکا از را التماس خواهان این بود فرصتی ایجاد کند درجهت تمدید توطئه که با هوشیاری و مقاومت مردم سوریه این حربه عملی نشد.
,
 
,
آقامحمدی حلب را نماد اقتدار اقتصادی و سیاسی  کشور سوریه دانست و تاکید کرد تروریست ها قصد دارند این منطقه را مجددا تصرف کنند که یک خیال شوم است و مقاومت مردمی مانع از این اقدام خواهد شد.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه