فعال اقتصاد مقاومتی مطرح کرد:
مهمترین هدفم اشتغال زایی است
یکی از فعالان اقتصادی استان قم که در پرورش شتر فعالیت می کند مهمترین هدف خود از ایجاد این مجموعه را اشغال زایی اعلام می کند و می گوید که همچنان با قدرت بر کار خود ادامه خواهد داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت خبری فرهنگ نگار، طرح های اقتصاد مقاومتی این روزها در سراسر کشور توانسته نقش بسزایی در کاهش بیکاری و افزایش خودباروی جوان های خلاق و مبتکر داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سایت خبری فرهنگ نگار، , فرهنگ نگار,این طرح ها بیشتر در روستاها و شهرهای کم برخوردار اجرا شده که علاوه بر کنترل مهاجرت ها از شهرهای کوچک به کلانشهر ها نقش بسزایی در رشد و شکوفایی شهرهای کوچک داشته است.
,در استان قم نیز این طرح ها با محوریت و مشارکت بسیج سازندگی طی سال های اخیر به موفقیت های چشمگیری در عرصه های مختلف دست یافته به خصوص در دو عرصه دامداری و کشاورزی توانسته به موفقیت های چشمگیری دست یابد.
,غلامرضاعبدلی یکی از پرورش دهندگان شتر در استان قم در گفتگو با خبرنگار فرهنگ نگار با اشاره به اینکه فعالیتش در خصوص پرورش شتر شیری و اصلاح نژاد شتر است، اظهار داشت:در حال حاضر شترهایی را انتخاب کرده ایم که ظرفیت شیردهی آنها بالا باشد.
, فرهنگ نگار, فرهنگ نگار,

, وی ادامه داد: معمولا شتر بیشتر از یک کیلو یا یک کیلو نیم و نهایتا دوکیلو شیر نمی دهد پس ما باید نژادهایی را انتخاب کنیم که ظرفیت شیردی آنها بالا باشد.
,این پرورش دهنده شتر افزود: در این پیگیری ها به دنبال نژاد شتر هندی یا سند پاکستان بودیم که در ارتباطات سازمان جهاد قم با وزارت خانه برای واردات این نوع شترها اجازه داده نشد و لذا نیاز خود را از شترهای گنبد داخل تامین کردیم.
,وی با اشاره به اینکه ما کار خودمان را با شتر های گنبد شروع کردیم، بیان داشت: هزینه و آورده اولیه ما حدود 100میلیون تومان بود و از بسیج سازندگی هم وام های اقتصاد مقاومتی دریافت کردیم .
,عبدلی با اشاره به اینکه تاکنون 30میلیون تومان وام اقتصاد مقاومتی دریافت کردیم، ابراز داشت: مجموعه ما نزدیک به یک سال و نیم است که شروع به کار کرده و توانسته ایم در این مدت به تجارب خوبی دست پیدا بکنیم.
,

, وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه تبلیغات نداشتیم اما استقبال خوبی از این مجموعه شده است و سود خوبی برای در این مدت کسب کرده ایم.
,این پرورش دهنده شتر گفت: این مجموعه درآمد خوبی دارد ولی متاسفانه هزینه های جاری بالا می باشد که مانع از سودآوری می شود.
,وی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات و هزینه های جاری این واحد، خاطرنشان شد: اداره منابع طبیعی به ما مرتع واگذار نکرده است که شترها را به چرا در آنجا ببریم و مجبوریم به صورت دستی برای شترها علوفه بیاوریم که این به ضرر مجموعه می باشد.
,عبدلی ادامه داد: شترها باید در مراتع و فضای باز و بزرگ، راه بروند یعنی پیاده روی کنند تا در آینده دچار مشکل نشوند و شیر شترها خاصیت خود را حفظ کند.
,وی در ادامه با اشاره به پیاده روی شترها خاطرنشان شد: اگر شترها به اندازه نیاز پیاده روی نکنند در هنگام وضع حمل به مشکل دچار می شوند که در حال حاضر از 20شتر ما 2مورد در همین اثر مرده اند که برای مجموعه ما ضرر بزرگی می باشد.
,این پرورش دهنده شتر افزود: این مشکلات باعث پایین آمدن سود مجموعه می شود؛این کار تا به حال برای ما سود دهی مورد انتظار را نداشته است اما هنوز پای کار هستیم تا بتوانیم به آن سود دهی نرمال برسیم و مشکلات را حل کنیم .
,

, وی گفت: از طرفی هم در کنار ما چند نفر درحال اشتغال هستند و درآمد دارند که این موضوع برای ما بسیار اهمیت دارد.
,وی در ادامه خاطرنشان شد: البته مسئولین هم باید متوجه این مشکلات شوند تا بتوانیم قوی تر و بهتر کار را پیش ببریم.
,]
ارسال دیدگاه