توقیف سواری پراید با 55میلیون ریال خلافی درقاین

توقیف سواری پراید با 55میلیون ریال خلافی درقاین
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی از توقیف یک دستگاه خودروی سواری پراید با خلافی بیش از 55 میلیون ریال در قاین خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسیم قائن، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت:در راستای برخورد با رانندگان متخلف و حادثه ساز مأموران پلیس راه شهرستان قاین هنگام کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه سواری پراید را به علت تخطی از سرعت مجاز متوقف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم قائن,

رضایی افزود:پس از توقف این خودرو و استعلام به دست آمده،مشخص شد خودرو دارای مبلغ 55میلیون و 950هزار ریال خلافی معوقه در سیستم اجرائیات راهور است.

,

وی گفت:برابر ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی از تردد خودرو های متخلف با خلافی بیش از 10 میلیون ریال جلوگیری و در صورت مشاهده توقیف خواهند شد که طبق همین ماده این خودرو روانه پارکینگ شد.

,

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی افزود:با توجه به اینکه برابر قانون،پلیس از ادامه حرکت خودروهای بالای یک میلیون تومان خلافی جلوگیری خواهد کرد توصیه می شود رانندگان استعلام لازم را از سامانه 1101202020در خصوص گواهینامه و خلافی خودرو اخذ کنند تا در هنگام تردد در معابر و جاده ها مشکلی به وجود نیاید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه