فرمانده انتظامی میاندوآب خبر داد:
جمع آوری 94 معتاد متجاهر در میاندوآب در یک ماه گذشته
فرمانده انتظامی میاندوآب از جمع آوری 94 معتاد متجاهر در این شهرستان در یک ماه گذشته و معرفی آنها به کمپ خبر داد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با زرین خبر، با بیان اینکه پلیس برای برقراری نظم و امنیت و آرامش روانی و اجتماعی تلاش می کند، گفت: در راستای برقراری نظم و آرامش اجتماعی، پلیس اقداماتی را برای جمع آوری معتادان متجاهر انجام می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در یک ماه گذشته در راستای ارتقای امنیت روانی و اجتماعی شهروندان، 94 نفر معتاد متهاجر را در سطح شهرستان دستگیر و آنها را به کمپ ها معرفی کرده ایم.
وی گفت: برپایی نمایشگاه های پیشگیری از اعتیاد و کلاس های آموزشی با همکاری ادارات مختلف شهرستان، دانشگاه ها و مدارس از اقدامات پلیس برای مبارزه با موادمخدر و آگاهسازی جوانان بوده که در این کلاس ها، آسیب ها و نتیجه گرایش به سمت مواد مخدر را به مخاطبان خود گوشزد کرده ایم.
شیخ نژاد تصریح کرد: هم چنین در یک ماه گذشته 46 نفر توزیع کننده و خرده فروش مواد مخدر و هفت نفر قاچاقچی نیز دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده اند.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در یک ماه گذشته در راستای ارتقای امنیت روانی و اجتماعی شهروندان، 94 نفر معتاد متهاجر را در سطح شهرستان دستگیر و آنها را به کمپ ها معرفی کرده ایم.
,وی گفت: برپایی نمایشگاه های پیشگیری از اعتیاد و کلاس های آموزشی با همکاری ادارات مختلف شهرستان، دانشگاه ها و مدارس از اقدامات پلیس برای مبارزه با موادمخدر و آگاهسازی جوانان بوده که در این کلاس ها، آسیب ها و نتیجه گرایش به سمت مواد مخدر را به مخاطبان خود گوشزد کرده ایم.
,شیخ نژاد تصریح کرد: هم چنین در یک ماه گذشته 46 نفر توزیع کننده و خرده فروش مواد مخدر و هفت نفر قاچاقچی نیز دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده اند.
,
ارسال دیدگاه