یک کارشناس مسایل سیاسی:

دشمن به دنبال نفوذ و انقلاب زدایی است

دشمن به دنبال نفوذ و انقلاب زدایی است
یک کارشناس مسایل سیاسی گفت: دشمن از طریق نفوذ به روشهای مختلف از مقدسات انقلاب اسلامی، انقلاب زدایی می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، رجب علی بازیاد کارشناس مسایل سیاسی، شب گذشته(25 آذر) در مسجد جواد الائمه علیه السلام درگز گفت: رهبر در دو سال اخیر دو بحث نفوذ و انقلابی گری را در بیاناتشان بسیار مورد تاکید قرار داده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , درگزخبر, ، رجب علی بازیاد کارشناس مسایل سیاسی، شب گذشته(25 آذر) در مسجد جواد الائمه علیه السلام درگز گفت: رهبر در دو سال اخیر دو بحث نفوذ و انقلابی گری را در بیاناتشان بسیار مورد تاکید قرار داده‌اند.,

وی افزود: دشمن از طریق نفوذ به روشهای مختلف از مقدسات انقلاب اسلامی، انقلاب زدایی می‌کند.

,

این کارشناس مسایل سیاسی گفت: دشمن از طریق نفوذ، از شخصیت های انقلابی، انقلابزدایی می‌کند.

,

وی ادامه داد: دشمن تلاش زیادی می کند تا شخصیت انقلابی نظیر امام خمینی(ره) و سایر شخصیت‌های انقلابی را تحریف کند.

,

بازیاد در خصوص نفوذ و انقلاب زدایی از نهادهای انقلابی گفت: دشمن از طریق نفوذ به نهادهای انقلابی حمله می کند و حتی آنها را مورد تغییر قرار می‌دهد.

,

وی افزود: حذف جهاد سازندگی و کمیته انقلاب در اوایل انقلاب و حمله به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در سالهای اخیر از جمله اقدامات انقلاب زدایی دشمن از نهادهای انقلابی است.

,

این کارشناس مسایل سیاسی خاطر نشان کرد: تبرعه شدن زاکانی در دادگاه نشانه صحت صحبت‌های وی است.

,

وی ادامه داد: کسانیکه از بیت المال دزدی می کنند؛ نه تنها به اقتصاد کشور حمله می‌کنند بلکه؛ در واقع به ارزشهای انقلاب نیز حمله می‌کنند.

,

وی در پایان گفت: مردم انقلابی درگز از روحانیونی که انقلابی صحبت می کنند؛ دفاع و حمایت نمایند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه