امام جمعه قوچان:
تقویت وحدت از نفوذ جلوگیری می کند
خطیب نماز جمعه قوچان گفت: وحدت فقط منحصر به موضوع شیعه و سنی نیست بلکه می بایست در تمامی ابعاد از جمله اجتماعی، سیاسی و قومی مورد توجه قرار بگیرد تا منجر به جلوگیری از نفوذ شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، حجت الاسلام محمدعلی دستجردی در خطبه های نماز جمعه امروز قوچان با اشاره به اهمیت و ابعاد مختلف وحدت اظهار داشت: وحدت نباید فقط به مساله شیعه و سنی منحصر شود بلکه می بایست در ابعاد دیگر از جمله اجتماعی، سیاسی و قومی مورد توجه قرار بگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,وی با بیان اینکه برخی هاحتی نباید در کلام قومیت ها را تفکیک کنند، ادامه داد: بالابردن آستانه تحمل نقش موثری در تقویت وحدت در جامعه دارد و نمونه بارز این مساله سیدحسن نصرالله است که با تمام انسان ها حتی غیرمسلمانان نیز در ارتباط بوده و مراوده داشته و در مسیر تقویت وحدت گام برمی دارد.
,وی با ابراز تاسف از کمرنگ بودن کارگروهی در جامعه افزود: بیشتر افراد جامعه نمی توانند به کارگروهی و جمعی بپردازند این درحالیست که می بایست بدون توجه به مسایل سیاسی و جناحی و در زیر چتر ولایت و قانون اساسی و در سایه وحدت برای پیشبرد نظام جمهوری اسلامی ایران بصورت جمعی و گروهی تلاش کرد.
,دستجردی تصریح کرد: هر کسی که برای حاکمیت جمهوری اسلامی ایران دغدغه دارد می بایست در سایه وحدت گام بردارد و اهتمام ورزد.
,رئیس شورای فرهنگ عمومی قوچان با بیان اینکه وحدت، قدرت مقاومت را ارتقا می دهد، خاطر نشان کرد: حلب که دومین شهر بزرگ سوریه بوده و مرکز اقتصادی و صنعتی این کشور محسوب می شود به واسطه وحدت سوری ها آزاد شد.
,وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی سلطه پذیر نیست، تاکید کرد:در شرایط کنونی و در جریان انقلاب اسلامی، نفوذی ها درصدد از بین بردن و خشکاندن ریشه انقلاب می باشند، تقویت وحدت می تواند از این موضوع جلوگیری کند.
,دستجردی با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه نیز خاطر نشان کرد: ما نمی خواهیم که دانشگاه به حوزه و حوزه به دانشگاه تبدیل شود اما می بایست وحدت این دو مرکز تاثیر گذار به ویزه در بخش علمی بیش از پیش افزایش یابد و مساله وحدت در تمام ابعاد تقویت شود.
,خطیب نماز جمعه قوچان با انتقاد شدید از وضعیت بانکداری در کشور گفت: مراجع تقلید و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بارها و بارها از مساله رباخواری در بانک ها گلایه کرده اند اما این مساله سانسور خبری شده است.
,امام جمعه قوچان با بیان اینکه قوانین بانکداری اسلامی به خوبی در کشور رعایت نمی شود، ادامه داد: بانک ها روز به روز قدرتمندتر می شود و به این موضوعات نیز توجهی ندارند و این درحالیست که ربا، موضوعی خانمان سوز است و مردم نباید پیرامون این مساله سکوت کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه