امام جمعه کاشان:
فتح حلب، گامی به سوی نابودی رژیم صهیونیستی است
آیت الله نمازی با تبریک آزادی حلب از چنگال تروریست های تکفیری، آن را جبهه اصلی جنگ داخلی در سوریه برشمرد و فتح حلب را گامی برای نابودی رژیم صهیونیستی عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در خطبه های نماز جمعه این هفته در مصلای حضرت بقیه الله شهرستان، با تبریک فتح حلب و خارج کردن آن از چنگ تروریست ها به دست رزمندگان اسلام اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ،شیطان بزرگ را عامل اصلی مشکلات منطقه بیان کردند و پیروزی جهان اسلام را نوید دادند.
آیت الله عبدالنبی نمازی خاطرنشان کرد: با وجود بحران آفرینی های رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه، پیروزی از آن جبهه مقاومت است و رهبر فرزانه انقلاب هم نابودی رژیم صهیونیستی را به شرط استمرار در مقاومت در 25 سال آینده نوید دادند.
,
وی افزود: در چند سال گذشته که حلب در اشغال تکفیری ها و داعش بود، شورای امنیت و سران کشورهای استکباری چشم روی جنایت این گروه ها بسته بودند ولی امروز که شکست خورده اند هر کدام به طریقی به دفاع از این جنایتکاران برخاسته اند.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: شهر حلب از نیمه سال 2012 میلادی، به جبهه اصلی جنگ داخلی در سوریه تبدیل شد و مناطق زیادی از آن توسط تروریست ها اشغال شده بود که هفته جاری این شهر به صورت کامل آزاد شد.
,
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری کنگره بزرگداشت آیت الله مظاهری که روز گذشته در اصفهان برگزار شد اشاره کرد و گفت: علمای دینی الگوی مناسبی برای جامعه و نسل جوان هستند چون زحمات و تلاش آن ها در جهت اعتلای اسلام و تربیت شاگردان صالح بر کسی پوشیده نیست.
عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: آیت الله مظاهری از افتخارات مرجعیت هستند و هنگامی که رهبر فرزانه انقلاب به دنبالل تقاضای مردم اصفهان برای عزیمت ایشان به اصفهان نامه نوشتند، ایشان با کمال فروتنی فرمایش رهبر معظم انقلاب را قبول کردند و از قم به اصفهان عزیمت کردند.
وی هم چنین به 26 آذر ماه روز حمل و نقل اشاره کرد و ضمن تبریک این روز به صنف رانندگان کشور گفت: رانندگی یکی از مشاغل پرزحمت و دشوار است که مسئولان کشور باید قدرشناس این قشر باشند.
آیت الله نمازی بیان کرد: رانندگان در کشور ما افرادی امین و امانتدار هستند که بارها در خبرهای مختلف در این باره شنیده ایم.
امام جمعه کاشان در پایان با بیان اینکه در شهرستان کاشان رانندگان با تلاش و زحمت خود موجب رونق مصلی کاشان در هر جمعه می شوندد خاطر نشان کرد: باید همه ما قدردان این قشر زحمت کش باشیم.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه