امام جمعه اسالم :
داعش، عروسک خیمه شب بازی اسرائیل و آل سعود است
امام جمعه اسالم امروز در نماز جمعه این هفته که در مصلی این شهر برگزار شد، گفت : داعش، عروسک خیمه شب بازی اسرائیل و آل سعود و بازیچه دولت بی بصیرت ترکیه است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ حجت الاسلام جدایی امام جمعه اسالم در خطبه دوم نماز جمعه این شهر به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با اعضای کنگره 4 هزار شهید استان گلستان اشاره کرده و گفت : حضرت آقا در این دیدار درمورد حفاظت از انقلاب اسلامی، عزت ملی و آینده و تاریخ کشور فرمودند:اگر این فدا کاری ها و شهادت طلبی هاا نبود، نهال نوپای نظام اسلامی در مقابل طوفان های سخت دوام نمی آورد و از بین می رفت ، حضرت آقا احساس مسئولیت را هم مهم دانسته و فرمودند:همه آحاد مسئولان و مردم باید احساس مسئولیت کنند و وظیفه اصلی خود را دفاع از نظام اسلامی قرار بدهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, ؛ حجت الاسلام جدایی امام جمعه اسالم در خطبه دوم نماز جمعه این شهر به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با اعضای کنگره 4 هزار شهید استان گلستان اشاره کرده و گفت : حضرت آقا در این دیدار درمورد حفاظت از انقلاب اسلامی، عزت ملی و آینده و تاریخ کشور فرمودند:اگر این فدا کاری ها و شهادت طلبی هاا نبود، نهال نوپای نظام اسلامی در مقابل طوفان های سخت دوام نمی آورد و از بین می رفت ، حضرت آقا احساس مسئولیت را هم مهم دانسته و فرمودند:همه آحاد مسئولان و مردم باید احساس مسئولیت کنند و وظیفه اصلی خود را دفاع از نظام اسلامی قرار بدهند.,
وی در ادامه به میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) اشاره کرده و گفت :امشب شب بسیار باعظمتی در تاریخ زندگی ما انسان هاستامشب شبی است که خداوند متعال، عنایت و محبت ویژه ای را به بندگان خودش مبذول کردند امشب شبی است که آخرین رسول الهی، آخرین فرستاده خدای سبحان، آخرین پیامبر خالق آسمان ها و زمین، پا به عرصه وجود گذاشت که همزمان با تولد این مولود مبارک و منجی عالم بشریت، تمام بت ها بر زمین افتادند،14 کنگره ایوان کسری فرو ریخت و دریاچه ساوه خشک شد و در بیابان سماوه سیل جاری شد و آتشکده فارس بعد از هزار سال خاموش شد،طاق کسری شکافته شد و آب دجله وارد کاخ شد. امشب هم چنین تولد رئیس مکتب جعفری، حجت حق، عصمت مطلق، نور الهی، امام صادق (ع) است.امام صادق(ع) بعد از پدر بزرگوارشان، نهضت علمی را که امام باقر(ع) شروع کرده بودند ادامه داد.امام صادق(ع)، در زمانه ای که دین رسول الله در حال انحراف شدید و افول فوق العاده بود با نهضت علمی شان، با تشکیل حلقه های درسی و علمی و نیز تربیت شاگردان و نیز مبارزه علمی با فرقه های انحرافی، بار دیگر حیات نوینی را در دین دمیدند و جان تازه ای به اسلام بخشیدند.
من این دو ولادت مبارک را خدمت همه شما عزیزانم چه شیعه و چه اهل سنت تبریک عرض می کنمو نیز بابت جشن و سرور های این ایام از مجریان و احسان کنندگان، تقدیر و تشکر می کنم.این هفته هم چنین هفته مبارک وحدت هم هست.
,
حجت الاسلام جدایی افزود : هفته وحدت فرصت خوبی است برای گسترش صمیمیت ها، برای رونق بخشیدن به نشست های مشترک عزیزان شیعه و اهل سنت. خوشبختانه علی رغم تلاش شبانه روزی ده ها شبکه ماهواره ای برای اختلاف افکنی و تفرقه بین مسلمانان، الحمد لله به فضل الهی، تشیع و اهل سنت در ایران در کمال صمیمیت و آرامش و دوستی زندگی می کنند.روابط بین مردم ایران، به قدری دوستانه و صمیمانه است که بحث شیعه و سنی اصلا به ذهن کسی، خطور نمی کند.در اسالم ما، وحدت شیعه و سنی مثال زدنی است در اسالم ما، همه هفته های سال، هفته وحدت شده است.اگر کسی بخواهد علیه اهل سنت یا علیه تشیع حرفی بزند و اختلاف و تفرقه بیندازد یقین بداند بدون هیچ ملاحظه ای به شدت با او برخورد خواهد شد.این وحدت، هدیه گرانبهای الهی است این وحدت، نعمت بزرگ خدای سبحان استمن نمی گزارم کسی این هدیه گرانبها و این نعمت بزرگ را از اسالم بگیرد. اهل سنت شافعی در اسالم هیچ سنخیتی با افکار وهابیت و هیچ علقه ای با آل سعود جنایت کار عربستان که دو محور و رکن تفرقه و اختلاف اند، ندارد.به خاطر همین علمای اهل سنت و تشیع در کنار هم، همدل و یکصدا، با وحدت و صمیمیت، با هرگونه نوای شیطانی تفرقه انگیز، مبارزه خواهند کرد و نخواهند گذاشت کمترین خللی در زندگی مردم ایجاد بشود.ریشه بسیاری از گرفتاری ها و عقب ماندگی ها در طول تاریخ به خاطر تفرقه و اختلاف بین اقوام و مذاهب بوده است. در سایه اختلاف بین مسلمانان، ذخایر ارضی و منابع مالی ما به یغما رفته است،دشمن در کشور ما نفوذ کرده است و ما از دانش و فناوری روز، محروم شده ایم. و از طرف دیگر، به خاطر تفرقه و اختلاف در بعضی عصر های تاریخی، عزت اسلامی را از دست داده ایم، آبرو و هویت اسلامی مان خدشه دار شده است و گاهی در گذشته، خودمان با دست خود، خود را نابود کرده ایم.امروز به خاطر وحشی گری های داعش و حماقت عمامه های انگلیسی و جهالت و نادانی قمه زن ها، کمر اسلام در جهان شکسته است و رشد اسلام تقریبا به صفر رسیده است و این گناه، از اکبر کبائر و گناهان بزرگ است.
,
خطیب نماز جمعه اسالم به 25 آذر روز پژوهش اشاره کرده و گفت:جایگاه پژوهش در تاسیس تمدن و پیشرفت و بالندگی کشور و نیز در رسیدن به افق های متعالی و جدید، جایگاه بسیار مهم و رفیعی است.در بعضی کشور ها بودجه های کلانی به امر پژوهش اختصاص داده می شود و پژوهش جایگاه بسیار والایی دارد.مثلا بودجه پژوهش در یکی از کشورها برابر با کل بودجه سال کشور ماست.اتفاقا در دوره ای از تمدن عظیم اسلامی، که از نظر شکوفایی و درخشش در اوج بودیم، یکی از عوامل این اعتلا این بود که دانشمندان، مترجمان، محققان و پژوهشگران از نظر رفاه و تامین معیشت توسط دولت های عباسی، کاملا مورد عنایت خاص و ویژه بودند.متاسفانه در کشور ما پژوهش جایگاه رفیع خودش را ندارد و گاهی هم روش کپی برداری و سرقت های علمی، به جایگاه پژوهش، ضربه های جدی وارد کرده است.بانک ها بایستی برای پژوهش گران، وام هایی با سود خیلی کم اختصاص بدهند که بتوانیم در این موضوع در کشورمان حرکت و نهضت علمی را رونق بدهیم.متاسفانه حتی پایان نامه نویسی که یک کار پژوهشی کوچک است آن هم توسط بعضی از دانشجو ها انجام نمی شود و به صورت آماده از بازار خریداری می شود و این یعنی ذبح علم و دفن دانش و پژوهش.
,امام جمعه اسالم در پایان به پیروزی های مقاومت و ارتش سوریه در حلب اشاره کرده و گفت : این روز ها مرتب خبر های خوشی از نابودی داعش می رسد انگل داعش به خاطر ماهیت حیوانی و خوی درندگی، محکوم به فناستغده سرطانی داعش بالاخره بعد از سال ها تلاش و جهاد و شهادت، از شهر حلب سوریه کنده شد و حلب از شر داعش آزاد گردید.آزادسازی حلب، مردم مومن سراسر جهان را شاد کرد اما حامیان پشت پرده داعش، که نقاب دمکراسی، مردم سالاری، صلح طلبی، مبارزه با تروریسم را به چهره گرگ گونه خود زده اند؛ نتوانستند ناراحتی خودشان را از نابودی داعش در حلب پنهان کنند.آمریکا و اسرائیل و ترکیه، دولت عربستان و دیگر کشور ها، در عمل ثابت کردند که حامی تروریسم هستند.حامی خشونت و جنایت هستنددر صدد ایجاد اسلام هراسی در جهان اند،داعش در حقیقت مزدور استعمار و استکبار استداعش، عروسک خیمه شب بازی اسرائیل و آل سعود استداعش بازیچه دولت بی بصیرت ترکیه است این پیروزی های اخیر فرزندان اسلام، علیه داعش را به شما عزیزان تبریک عرض می کنم.
]
ارسال دیدگاه