امام جمعه اردستان:
اسرائیل در سراشیبی سقوط قرار گرفته است
حجت الاسلام دهشیری با توجه به سخنان مقام معظم رهبری اظهار کرد: اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید زیرا آن در سراشیبی سقوط قرار گرفته و به زودی جهانی خالی از اسرائیل را شاهد خواهیم بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح اردستان، امام جمعه این شهر اظهار کرد: به برکت خون شهیدان، اسرائیل در مسیر سراشیبی سقوط قرار گرفته و به گفته مقام معظم رهبری اسرائیل 25سال آینده را نخواهد دید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان,حجت الاسلام دهشیری در خطبه های نماز جمعه در مسجد موسی بن جعفر علیه السلام این شهر گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند هر زمانی که به امریکا اعتماد کردیم ضربه خوردیم و هرکجا به آن ها اعتماد نکردیم موفق و پیروز بودیم و باید مسئولان کمی صلابت واستواری از خود نشان دهند تا آن ها متوجه ایستادگی ایران بشوند.
,خطیب جمعه اردستان با بیان اینکه شورای امنیت هر زمانی که داعش را در تنگنا و محاصره دیده برای نجات آن جلسه تشکیل می دهد تصریح کرد: داعشی که اقدام به سر، گوش و دست بریدن مردم می کند آیا این ها انسان هستند و آیا اصلا قابل ترحم هستند.
,دهشیری تصریح کرد: زمانی که شهر حلب به اشغال داعش درآمد و مقرر شد تا پایتخت آن ها باشد تمام معارضان آن را حمایت کردند تنها کسی که فریاد زد و جلوی آن ها ایستاد و گفت اسد باید بماند رهبر انقلاب اسلامی و مدافعان حرم بودند.
,وی با اشاره به برگزاری اجلاس نماز که هر ساله با تلاش و کوشش انجام می شود افزود: به این فریضه الهی توجه ویژه ای داشته باشید تا اثرات تعالی بخش آن را در کار و زندگی خود شاهد باشید.
,حجت الاسلام دهشیری با بیان اینکه روز وحدت حوزه و دانشگاه را پیش رو داریم تصریح کرد: دانشجویان و حوزویان ما برای تقویت بنیه های علمی کشور تلاش کنند.
,دهشیری با بیان اینکه در هفته گذشته شاهد شعار ملی گرایی در یکی از ورزشگاه های کشور بودیم تصریح کرد: آیا لیدر های اینان یک قدم برای موفقیت کشور برداشته اند که اینگونه تماشاگران را خط و نشان تحریک می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه