logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

بوسنی مشتری نفت ایران شد

بوسنی مشتری نفت ایران شد
براساس اعلام مسئولان صنعت نفت، پس از لهستان، بوسنی و هرزگوین نیز یکی یگر از مشتریان اروپایی نفت ایران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حال حاضر روزانه حدود  2 میلیون 200 هزار بشکه از نفت خام ایران به مشتریان سنتی و جدیدش فروخته می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


براساس گفته سید محسن قمصری مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران، حدود 500 تا 600 هزار بشکه از نفت ایران به طور روزانه با نفتکش‌های اروپایی به مقاصد اروپا صادر می شود که این رقم ممکن است با افزایش تولید نفت ایران و همچنین وجود تقاضای این بخش از مشتریان نفت ایران افزایش یابد.

ظاهرا یکی از مشتریان جدید نفت ایران کشور لهستان است که قرارداد خرید نفت خام از ایران را در تیرماه سال جاری با خرید یک محموله 2 میلیون بشکه‌ای اجرایی کرد.

طبق اطلاعات کشتیرانی و اعلام منابع بازرگانی، یک نفتکش غول پیکر حامل نفت خام ایران به سوی پایانه نفتی گدانسک لهستان در تیرماه سال جاری حرکت کرد.

پایانه گدانسک ظرفیت تخلیه بار نفت‌کشهای غول پیکر را ندارد، اما به گفته برخی منابع، محموله نفتی یاد شده به نفت‌کشهای کوچکتر منتقل و سپس در این پایانه تخلیه شده است.

شرکتهای پی کی ان اورلن و لوتوس، دو پالایشگر بزرگ نفت در لهستان، اعلام کردند که به فراوری نفت خام تولیدی ایران در پالایشگاه‌های خود علاقمند هستند.

اخیرا نیز معاون مدیرعامل شرکت پالایشی لوتوس در اظهاراتی گفته است این پالایشگاه لهستانی پس از دریافت نخستین محموله نفتی از ایران در ماه گذشته میلادی، ممکن است یک قرارداد بلند مدت برای واردات نفت خام با جمهوری اسلامی امضا خواهد کرد.

لهستان بیشتر نفت و گاز مورد نیاز خود را از روسیه وارد می کرد که با واردات نفت خام خود از ایران قصد دارد وابستگی پالایشگاه‌های خود را از نفت خام روسیه بکاهد.

در همین رابطه شرکت دولتی پی کی ان اورلن که بزرگترین پالایشگر نفت لهستان به شمار می‎آید، روز چهارشنبه ٢٤ آذر ماه اعلام کرد یک میلیون بشکه نفت خام سبک از شرکت ملی نفت ایران خریده است.

پی کی ان که به طور عمده نفت خام وارداتی از روسیه را پالایش می‎کند، اعلام کرد محموله وارداتی از ایران در ماه ژانویه امسال در بندر گدانسک لهستان تحویل داده می‎شود و در پالایشگاه این شرکت در شهر پلوک مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این شرکت در بیانیه‎ای اعلام کرد: پس از فرآوری محموله وارد شده از ایران، درباره برنامه‎های آینده برای استمرار واردات نفت از این مسیر تصمیم‎گیری خواهد شد.

همچنین در کنار لهستان، بوسنی و هرزگوین به جدیدترین مشتری نفت خام ایران تبدیل شده است، به طوری که مذاکرات مقدماتی برای صادرات نفت ایران به این کشور اروپایی بین شرکت نفت و «زاروبژ نفت» آغاز شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: فارس

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه