logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

قیمت انار شب یلدای ۹۵

قیمت انار شب یلدای ۹۵
بازار فروش انار که یکی از خوراکی های اصلی در شب یلدا به شمار می رود طی چند روز گذشته رونق گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اقتصادآنلاین، انار یکی از خوراکی های مخصوص شب یلدا به شمار می رود که نماد شادی و زایش است و از قدیم از آن به عنوان میوه‌ای خون ساز یاد می‌شد؛ امروزه نیز اثبات شده انار سرشار از ویتامین "ث" و آهن است که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، تصفیه خون ،افزایش انرژی و خون سازی در بدن فرد می‌شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

هر سال با نزدیک شدن به شب یلدا، بازار فروش این میوه پاییزی نیز رونق می گیرد و در صورت نبود نظارت دقیق مسئولان ، ممکن است برخی سودجویان از افزایش تقاضای ایجادشده سوء استفاده نمایند و این محصول را گرانتر بفروشند.

,

اما به گفته حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی ،تمهیدات لازم برای تامین و توزیع میوه و همچنین تنظیم بازار و نظارت بر فروش انجام شده و قیمت انواع میوه از جمله انار در آستانه شب یلدا ثابت و منطقی است.

,

وی تصریح کرد: هم اکنون هر کیلو انار درجه یک در بازار به قیمت 4 هزار و 500 تا 5 هزار تومان به فروش می رسد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه